Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Κυνική ομολογία Μιχαλολιάκου: Αναλαμβάνουμε την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία Φύσσα

«Την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία στο Κερατσίνι την αναλαμβάνουμε, αλλά ποινική ευθύνη δεν υπάρχει» ομολόγησε κυνικά, μιλώντας στo real FM, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος. ....
Η δήλωση έρχεται λίγες ώρες πριν την μαύρη επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα από το χέρι του χρυσαυγίτη Γιώργου Ρουπακιά, τρεις ημέρες πριν τις εκλογές της 20ής Σεπτέμβρη, αλλά κι ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη της οργάνωσης. 
«Σε άλλες εποχές υπήρχαν επίλεκτα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και του δημοσιογραφικού κόσμου που κάποτε είχαν ανάλογες ομάδες περιφρούρησης. Στην Καλαμάτα είχαν γίνει μεγάλα επεισόδια. Είχαν πέσει πυροβολισμοί, είχαν γίνει τραυματισμοί. Σε ό,τι αφορά την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία στο Κερατσίνι την αναλαμβάνουμε, αλλά ποινική ευθύνη δεν υπάρχει. Αν υπήρχε, γιατί δεν υπήρξε ποτέ για τη δολοφονία Τεμπονέρα ή τη δολοφονία Λαμπράκη;» είπε ο αρχηγός του ναζιστικού κόμματος όταν ρωτήθηκε σχετικά από το Νίκο Χατζηνικολάου.



Στη συνέχεια μετέφερε την ευθύνη αποκλειστικά στον Γιώργο Ρουπακιά λέγοντας: «Είναι δυνατόν ένα ολόκληρο κόμμα να κατηγορείται γιατί ένας οπαδός, ένας φίλος του κόμματος προέβη σε μια καταδικαστέα πράξη;». Όσο για τις κατηγορίες περί εγκληματικής οργάνωσης τις χαρακτήρισε νεφελώδεις. 
Ο Νίκος Χατζηνικολάου κατά τη διάρκεια της εκπομπής μετέφερε ένα σχόλιο ακροατή, το οποίο ανέφερε ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος, είχε πει παλαιότερα, ότι η Χρυσή Αυγή, είναι ο σπόρος των νικημένων του 1945, δηλαδή των ναζί. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι έχει πει κάτι τέτοιο και προκάλεσε τον Νίκο Χατζηνικολάου, αν υπάρχει, να το κοινοποιήσει.
Το βίντεο υπάρχει και είναι το εξής: 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου