Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΑΣΟΚ ΦΩΚΙΔΑΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι υποψήφιοι βουλευτές και η Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ευχαριστούν όλους όσους στήριξαν την δύσκολη προσπάθεια των 20 ημερών της προεκλογικής περιόδου......

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Δημοκρατική Συμπαράταξη μέσα από μια κρίσιμη και δύσκολη εκλογική αναμέτρηση ,αδιαμφισβήτητα, βγήκε ενισχυμένο και κατέγραψε μια επιτυχία.
Η Δημοκρατική Συμπαράταξη συγκέντρωσε το 6,53% των ψήφων του Νομού και κατέλαβε την τέταρτη θέση. Ένα ποσοστό αισθητά βελτιωμένο σε σχέση με την τελευταία εκλογική αναμέτρηση του Ιανουαρίου, το οποίο μάλιστα μας αναδεικνύει σαν τον μοναδικό πολιτικό φορέα, σε ολόκληρη τη χώρα, που αύξησε τον αριθμό των ψηφοφόρων του.
Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ θα τιμήσουν την ψήφο και την εμπιστοσύνη των Πολιτών, που πίστεψαν και πιστεύουν στη δυναμική και την προοπτική μιας Δημοκρατικής, Μεταρρυθμιστικής Προοδευτικής Παράταξης.
Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΟΛΟΣ και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι ΕΔΩ.
Είμαστε ξανά δυνατοί, είμαστε μια δύναμη κρίσιμη, χρήσιμη, Ευρωπαϊκή.
Ευχαριστούμε όλους όσους επέλεξαν το ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.
Ευχαριστούμε όσους θέλησαν να ακούσουν τον πολιτικό λόγο μας και τις πολιτικές μας προτάσεις.
Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε ότι θα παραμείνουμε παρόντες στους πολιτικούς, ιδεολογικούς και κοινωνικούς αγώνες του πολιτικού μας φορέα.


ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
ΚΑΡΑΜΠΑΡΠΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΜΑΝΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΓΩΓΑ)
ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΑΝΔΡΙΑΝΗ


Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΦΩΚΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου