Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Σκούπα και φαράσι

Του Θανάση Καρτερού
Την εποχή των Λαμπράκηδων είχαμε τις κοπέλες της ως άνω αντεθνικής οργάνωσης με τις μαύρες κάλτσες. Στόχος των οποίων ήταν να παρασύρουν τους αγνούς βλαστούς της εθνικοφροσύνης διά της σεξουαλικής αποπλάνησης στην ιδεολογική παραπλάνηση. Μάλιστα, έτσι έγραφαν, και μη γελάτε. ......
Ο εθνικόφρων τύπος της εποχής έβριθε από ρεπορτάζ, αποκαλυπτικές φωτογραφίες, συγκλονιστικές μαρτυρίες "θυμάτων" και ασφαλίτικες επιβεβαιώσεις.
Την εποχή της δικτατορίας είχαμε την πλούσια ζωή των καθοδηγητών, σε αντίθεση με τους απλούς αγωνιστές που δεν είχαν στην ήλιο μοίρα. Πράγμα που συνεχίστηκε και την εποχή που έδεναν τα σκυλιά της κίτρινης δημοσιογραφίας με τα λουκάνικα του ΠΑΣΟΚ. Και ο αυριανισμός αποκάλυψε τη βίλα του Χαρίλαου -εκεί να δείτε μεγαλειώδεις φωτογραφίες. Και το κότερο του Χαρίλαου -γι' αυτό δυστυχώς δεν υπήρχαν φωτογραφίες. Και άλλα πολλά και εξίσου έγκυρα.
Κρατάει χρόνια, δηλαδή, αυτή η κολόνια. Να λασπώνεται ο καταγγέλλων για να υπονομεύονται οι καταγγελίες. Μιλάς για τη διαφθορά τους; Θα κάνουν ό,τι μπορούν για να σε βγάλουν διεφθαρμένο. Για τη διαπλοκή τους; Διαπλεκόμενο. Για τα ρουσφέτια τους; Μαυρογιαλούρο. Για τα σκάνδαλά τους; Ύποπτο σκανδάλων. Έτσι που να επιβεβαιώνεται κάθε φορά το ρηθέν υπό των προφητών τους: Αν τους βγάλουμε ίδιους με μας, τότε δεν θα είναι πιστευτά όσα λένε για μας.
Έτσι δεν πρέπει να μας κάνει καμιά ιδιαίτερη εντύπωση αυτό που γίνεται σήμερα. Και διαπλεκόμενο θα τον βγάλουν τον ΣΥΡΙΖΑ, και ολιγάρχη τον Τσίπρα, και φλάμπουρο θα τις κάνουν τις δήθεν εργολαβικές παρανομίες στελεχών της Αριστεράς. Και πολύ που τον κόφτει τον Θέμο, και τον κάθε Θέμο, αν εμείς τον καταγγέλλουμε ως φερέφωνο της διαπλοκής. Κάτι τέτοια βάρη αυτός τα κουβαλάει άνετα, εκπαιδευμένος όπως είναι να σηκώνει ασήκωτες μαύρες σακούλες.

Τατούλης σε Παραπολιτικά: 

Δεν υπάρχει «θέμα Φλαμπουράρη»

 - Συνεργάτης του Μεϊμαράκη 

υπέγραψε τη σύμβαση με τη Διάτμηση


Και τι πρέπει να γίνει; Θα τα ανασκευάσουν προφανώς οι αρμόδιοι όσα τερατώδη λέγονται. Αλλά αυτοί και τα ανασκευασμένα τα επανασυσκευάζουν και συνεχίζουν. Λέγε - λέγε, σου λέει, κάτι θα μείνει. Κι έτσι το κύριο, το άκρως δημοκρατικό και πολιτικό, είναι ένα: Όταν με το καλό ξαναπάτε καλόπαιδα στο Μαξίμου, αφήστε τα λόγια για τη διαπλοκή. Και δώστε στους εισαγγελείς ελευθέρας και στήριξη για σκούπα και φαράσι. Διότι, όσο η διαπλοκή θα μακροημερεύει στα ΜΜΕ, τόσο η συκοφαντία θα σακατεύει ζωές και ιδέες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου