Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

ΝΕ ΛΑ.Ο.Σ ΦΩΚΙΔΟΣ: Οι σχεδιασμοί αυτών που ελέγχουν την πολιτική ζωή του τόπου εξυπηρετούνται από «εύκαμπτους».

ΝΕ  ΛΑ.Ο.Σ ΦΩΚΙΔΟΣ 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Το ζητούμενο δεν είναι να λάβεις μέρος στις εκλογές , το ζητούμενο είναι να προσφέρεις στον τόπο.
Στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου οι συνθήκες είναι απολύτως απαγορευτικές για τον ΛΑ.Ο.Σ. Η απόλυτη φίμωση. Πώς να επικοινωνήσεις το πρόγραμμα, πώς να προτείνεις λύσεις, πως οι ψηφοφόροι να μάθουν τις θέσεις μας ;.....

Οι σχεδιασμοί αυτών που ελέγχουν την πολιτική ζωή του τόπου εξυπηρετούνται από «εύκαμπτους». Ο ΛΑ.Ο.Σ δεν είναι καθόλου «εύκαμπτος» , ενοχλεί. Έξω ! Θάνατος !
Η βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου θα είναι αυτή που θέλουν, όπως την θέλουν, οι επικυρίαρχοι, θα είναι κατά 80 - 85% μνημονιακή ! . . . .
Οι άνεργοι θα ψηφίσουν αυτούς που τους οδήγησαν στην ανεργία
Οι έμποροι θα ψηφίσουν αυτούς που τους έβαλαν λουκέτο στα μαγαζιά τους
Οι συνταξιούχοι θα ψηφίσουν αυτούς που τους μείωσαν τις συντάξεις
Οι αγρότες θα ψηφίσουν αυτούς που συστηματικά τους εξαθλιώνουν
Είναι απίστευτο αλλά συμβαίνει ! Στην Ελλάδα ! Ο ταλαιπωρημένος και ο αδικημένος λαός από τις ουρές των τραπεζών που τον οδήγησαν, τώρα καθοδηγείται και οδηγείται να ψηφίσει τους κλέφτες, τους ψεύτες, τους ανίκανους και τους άχρηστους που τον έχουν καταντήσει σ αυτό το πρωτοφανές χάλι.
Ο ΛΑ.Ο.Σ. δεν παύει να υπάρχει σαν κόμμα , δεν αναστέλλει την λειτουργία του , απλά δεν μετέχει σ αυτές τις «προκατασκευασμένες» εκλογές. Ετοιμάζεται για τις επόμενες όποτε και αυτές γίνουν, ίσως και μέσα στο 2015 ! . . .    

1 σχόλιο:

  1. ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΤΕ ,ΤΙ ΜΑΣ ΕΛΑΧΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ ,ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή