Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΥΝΕΧΗΣ ΡΟΗ..... ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΥΠΟ (ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΜΜΕ(ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)

Του Ορέστη Τσάρκου

* ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ...ΔΕΝ  ΜΠΟΡΩ ΝΑ  ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ  ΜΟΥ....
*ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ..ΝΑ  ΠΑΡΑΠΕΜΠΘΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ.
* Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ ΠΗΡΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ?
*"ΚΟΛΑΣΗ" ΕΚΑΝΕ Η ΖΩΗ ΤΟ ΜΕΓΑ(ΒΙΝΤΕΟ) ..ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ  ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ.
* ΚΑΜΜΕΝΟΣ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΟΤΑΝ Θ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΛΙΣΤΑ ΦΛΑΤΣΙΑΝΙ.
*ΠΑΝΟΥΣΗΣ..Η ΕΥΠ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
*ΤΣΙΠΡΑΣ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ν.Δ.
*ΚΑΜΜΕΝΟΣ...ΜΗΝ  ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΕΥΝΟΥΝ  ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ.
*ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΑΛΒΑΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ.
*ΛΑΒΡΟΦ...ΟΙ ΗΠΑ  ΔΕΝ ΚΤΥΠΟΥΝ ΕΠΙΤHΔΕΣ ΤΟ ISIL.
*KAI ΕΝΑ ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΙΜΗ ΠΑΝΟΥΣΗ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ........

Αλεξιάδης: Δεν μπορώ να ανοίξω το στόμα μου για τη λίστα Λαγκάρντ

Η δήλωση

Την ιδιότητά του ως υπηρεσιακός υπουργός επικαλέστηκε ως κώλυμα σήμερα Δευτέρα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, προκειμένου να προχωρήσει σε αποκαλύψεις γύρω από την περιβόητη «λίστας Λαγκάρντ».«Είμαι υπηρεσιακός υπουργός και δεν μπορώ να ανοίξω το στόμα μου. Όταν φύγει αυτό το βάρος από πάνω μου, θα μπορώ να πω περισσότερα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αλεξιάδης, αφήνοντας ξεκάθαρα να εννοηθεί πως γνωρίζει σημαντικές λεπτομέρειες αναφορικά με την πολύκροτη υπόθεση.
«Ξέρω ότι είναι 2.062 περιπτώσεις, πολλές εκ των οποίων ελέγχονται και για άλλα πράγματα. Από αυτές, έχουν ελεγχθεί λιγότερες από 150 μέχρι σήμερα. Ελπίζω μετά τις 20 του μηνός να μπορώ να μιλήσω για τη λίστα Λαγκάρντ. Αν είχαμε αντιγράψει το παράδειγμα της Γερμανίας, τα λεφτά θα ήταν στο ταμείο», υπογράμμισε ο κ. Αλεξιάδης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Παράλληλα, σημείωσε ότι η λίστα από την αρχή που πήγε στο ΣΔΟΕ ήταν μια εισαγγελική παραγγελία και τόνισε ότι στο τέλος του χρόνου η λίστα Λαγκάρντ παραγράφεται.



*******************

Την παραπομπή του Ανδρέα Γεωργίου για το χρέος του 2009, ζητά ο Άρειος Πάγος


Με πρότασή της η Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, ζητεί να δικαστεί ο πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) Ανδρέας Γεωργίου για κακούργημα για το ζήτημα του χρέους. 
Ο Ανδρέας Γεωργίου έχει ήδη παραπεμφθεί για το πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος. 
Η εισαγγελέας άσκησε αναίρεση στο υπ. αριθμ. 1149/2015 βούλευμα, με το οποίο ο Ανδρέας Γεωργίου παραπέμφθηκε μόνο για το πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος.


*******************************

ΤΕΤΡΑΜΗΝΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΞΠΡΕΣ
Η εταιρεία του Αλέκου Φλαμπουράρη πήρε δουλειά 3,9 εκατ. απο την Περιφέρεια ΠελοποννήσουΗ εταιρεία του Αλέκου Φλαμπουράρη πήρε δουλειά 3,9 εκατ. απο την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Μόλις την περασμένη Πέμπτη ο τέως υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Φλαμπουράρης υποστήριζε από την ΕΡΤ πως «ως έχων τεχνική εταιρεία και δουλεύοντας καθημερινά, ζούσα δίχως να παίρνω δραχμή από το κόμμα», προσθέτοντας εμφαντικά ότι όταν στη συνέχεια έγινε υπουργός «έκλεισε την εταιρεία του». Ωστόσο όπως φαίνεται τα πράγματα είναι διαφορετικά. 

Σ'υμφωνα με το protothema.gr η τεχνική εταιρεία του κ.Φλαμπουράρη λειτουργεί κανονικά και μάλιστα ο ίδιος συνεχίζει τις επαγγελματικές του δραστηριότητες. 

Για την ακρίβεια, στις 20 Μαΐου κι ενώ ο ίδιος ήταν υπουργός, η ΔΙΑΤΜΗΣΗ ΑΤΕ της οποίας είναι ακόμα μέτοχος με ποσοστό άνω του 50% (σύμφωνα με την τελευταία καταγεγραμμένη γενική συνέλευση της 30ης Ιουνίου 2014) υπέγραψε εργολαβική σύμβαση με την περιφέρεια Πελοποννήσου έναντι του ποσού 3,9 εκατ. ευρώ. Μια σύμβαση διόλου ευκαταφρόνητη αν αναλογιστούμε πως την ίδια περίοδο ο Δημόσιος τομέας ζούσε ένα πρωτόγνωρο vertico λόγω της «αξιοπρεπούς» διαπραγμάτευσης Τσίπρα, με την τοπική αυτοδιοίκηση να έχει στραγγίσει εξαιτίας της απαίτησης να διατεθούν όλοι οι πόροι προς την κεντρική κυβέρνηση. Κι ενώ χιλιάδες επιχειρήσεις κυριολεκτικά ανέβαιναν την ανηφόρα, ενώ εκατοντάδες κρατικοί διαγωνισμοί πάγωναν, η περιφέρεια Πελοποννήσου προχωρούσε σαν να μην τρέχει τίποτα τα συμπληρωματικά έργα στο αλιευτικό καταφύγιο Βραχατίου. Πρόκειται για έργο που μάλιστα δέχθηκε βροχή ενστάσεων καθώς καταγγέλθηκε πως η εταιρεία την οποία ο κ. Φλαμπουράρης ίδρυσε και στης οποίας το δ.σ. εμφανίζεται να είναι από το 2002 δεν είχε φορολογική ενημερότητα. 


*********************

«Κόλαση» έκανε η Ζωή το Mega: Τα «έχωσε» σε Πρετεντέρη, Σαράφογλου και Ευαγγελάτο (video)


Άγρια κόντρα στον «αέρα» του δελτίου ειδήσεων του Mega είχαν η Πρόεδρος της Βουλής και υποψήφια της Λαϊκής Ενότητας, Ζωή Κωνσταντοπούλου και οι δημοσιογράφοι Γιάννης Πρετεντέρης, Μαρία Σαράφογλου και Νίκος Ευαγγελάτος.
Η Πρόεδρος της Βουλής, έστρεψε τα βέλη της στον Πρετεντέρη, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Ειδικά για τον κ. Πρετεντέρη επιτρέψτε μου να μην αποδέχομαι τον χαρακτηρισμό δημοσιογράφος». Ο δημοσιογράφος την ρώτησε «γιατί έχει τέτοιο πανικό». Από τα «πυρά» της Ζωής δεν γλίτωσε ούτε η Μαρία Σαράφογλου.

***************************

Καμμένος: Θέλω να δω τον Μεϊμαράκη όταν θα ανοίξει η λίστα Φαλτσιανί


Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος ζήτησε την παρέμβαση της υπηρεσιακής πρωθυπουργού και προέδρου του Αρείου Πάγου για τις πληροφορίες που υπάρχουν πως οι εισαγγελείς που ερευνούν τη λίστα Λαγκάρντ δέχονται παρεμβάσεις την ώρα που παίρνουν καταθέσεις από πρώην υπουργό ή από εν ενεργεία εισαγγελέα.
Όπως είπε μιλώντας στην ΕΡΤ «θέλω να δω τον κ. Μεϊμαράκη στο τέλος της εβδομάδας όταν θα έχουν ανοίξει τα ονόματα της λίστας Φαλτσιανί, όταν θα έχουν ανοίξει τα 550 εκατ. ευρώ του περίφημου Fund». «Θέλω να δω τον κ. Μεϊμαράκη που συνεχίζει την τακτική Σαμαρά να υπερασπίζεται την οικογένεια Παπανδρέου τι θα πει το Σάββατο και την Κυριακή των εκλογών», πρόσθεσε.

***************************


«ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ»

Πανούσης: Η ΕΥΠ είχε εντοπίσει τζιχαντιστές στην Ελλάδα



Πανούσης: Η ΕΥΠ είχε εντοπίσει τζιχαντιστές στην Ελλάδα
Την αποκάλυψη ότι όταν ήταν υπουργός Προστασίας του Πολίτη, η ΕΥΠ εντόπισε τζιχανστιστές στην Ελλάδα έκανε ο Γιάννης Πανούσης μιλώντας στον Ελεύθερο Τύπο.
Διευκρίνισε ότι η υπηρεσία πληροφοριών δεν μίλησε για θύλακες τζιχαντιστών στη χώρα μας αλλά «εντόπισε στην Ελλάδα τζιχαντιστές, οι οποίοι ήταν Ευρωπαίοι πολίτες. Δεν μπήκαν μαζί με τους μετανάστες. Μπήκαν κανονικότατα με τα διαβατήριά τους ως Ευρωπαίοι πολίτες και με το δικαίωμα ελεύθερης διακίνησης σε όλες τις χώρες της Ε.Ε.».
Ο κ. Πανούσης είπε ότι αυτό αποτελεί μεγάλο πρόβλημα καθώς «επρόκειτο για Γάλλους υπηκόους και τα λοιπά». Διευκρίνισε ότι από τις ελληνικές αρχές κινήθηκαν όλες οι διαδικασίες «για να βγάλουμε τα άτομα αυτά από τη χώρα. Μέσα στα κύματα προσφύγων μπορεί να υπάρχουν τζιχαντιστές αλλά σήμερα η Ελλάδα δεν αντιμετωπίζει θέμα οργανωμένων θυλάκων μαχητών του Ισλαμικού Κράτους που μπορεί να μας απειλούν».

****************************
«Δεν είμαι Βενιζέλος για να γίνω αντιπρόεδρος σε κυβέρνηση ΝΔ ούτε ομοτράπεζος των Χριστοφοράκων, δεν λογοδοτώ στους ολιγάρχες, θα έχουν να κάνουν μαζί μου»

  • Tσίπρας

Μήνυμα θριάμβου στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας από το Κερατσίνι. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε, μεταξύ άλλων, στην ομιλία του πως ο ίδιος και το κόμμα του δεν θα γίνουν ναυαγοσώστες της διαπλοκής. «Δεν είμαι Βενιζέλος για να γίνω αντιπρόεδρος σε κυβέρνηση της ΝΔ. Δεν ήμασταν ομοτράπεζοι του Χριστοφοράκου και της Siemens, δεν είμαστε στη λίστα Λαγκάρντ. Δεν λογοδοτούμε στους ολιγάρχες. Θα έχουν να κάνουν μαζί μου αν θέσουν προσκόμματα στη Δικαιοσύνη», ανάφερε χαρακτηριστικώς.

***************************

«Μην τολμήσουν να αγγίξουν τους εισαγγελείς οι διεφθαρμένοι παναθηναϊκάκηδες»

  • Καμμένος
Καυστικότατος ήταν ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος στην ομιλία του στην Πάτρα:
«Μην τολμήσουν να αγγίξουν τους εισαγγελείς οι διεφθαρμένοι “παναθηναϊκάκηδες”, όλος ο ελληνικός λαός θα γίνει ασπίδα τους. Υποχρεούται όμως η Δικαιοσυνη να δώσει τώρα τα ονόματα στην δημοσιότητα. Όλα τα ονόματα των πολιτικών που έδωσε ο Φαλτσιανί, χωρίς συγκάλυψη και συναλλαγή. Άλλωστε ο ίδιος ο Φαλτσιανί παραδέχθηκε πρώτος στην ΕΡΤ ότι αυτή είναι η πρωτη φορά που η ελληνική δικαιοσύνη ενδιαφέρθηκε γι’ αυτό το μεγα σκάνδαλο που ήδη έχει αποφέρει δισεκατομμύρια ευρώ σε άλλες χώρες. Αυτό εξηγεί τόσο το ποιοί ειναι στην λιστα, το ποιοί την απέκρυψαν και ποιοί δεν θελουν να βγουν ονόματα ωστε να υποκλέψουν την ψήφο των πολιτών».

*******************************


ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ


Ο πρώην Αλβανός υφυπουργός Άμυνας, Ντριτάν Χίλα ζήτησε "να φύγουν οι Βορειοηπειρώτες από την Χειμάρρα και να κολυμπήσουν μέχρι τα Διαπόντια νησιά του Ιονίου Πελάγους που είναι μια ώρα κολύμπι από την ακτή"!
Η δήλωση αυτή έρχεται να προστεθεί σε σειρά αλβανικών προκλήσεων που γίνονται το τελευταίο διάστημα κατά της Ελλάδας και των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών με αποκορύφωμα την κατεδάφιση του ορθόδοξου ναού του Αγίου Αθανασίου στην Χειμάρα.
Με αφορμή τα γεγονότα που συνέβησαν στις Δρυμάδες με την κατεδάφιση της εκκλησίας του Αγίου Αθανασίου, ο Υφυπουργός Άμυνας της Αλβανίας- από τον Οκτώβρη 2013 έως και τον Μάρτιο του 2015- Dritan Hila, έκανε δηλώσεις οι οποίες δείχνουν τι σχεδιασμό έχουν στην κυβέρνηση του "σοσιαλιστή" Ε.Ράμα για τους Βορειοηπειρώτες, και ότι το γκρέμισμα της εκκλησίας του Αγίου Αθανασίου μόνο αποσπασματικό γεγονός δεν ήταν.

**********************************



Ότι οι ΗΠΑ γνωρίζουν τις ακριβείς θέσεις του ISIL αλλά δεν τις χτυπούν αεροπορικώς  άγνωστο για ποιο λόγο, σαν να υπάρχει μια "σιωπηλή" συμμαχία αποκάλυψε σήμερα ο Ρώσος ΥΠΕΞ Sergei σε συνέντευξή του στο ρωσικό κανάλι 1.

"Ελπίζω ότι δεν αδικώ κάποιον λέγοντας ότι κάποια μέλη του συνασπισμού (κατά του ISIL), ΈΧΟΥΝ πληροφόρηση για το που βρίσκονται και ποιες θέσεις κατέχουν ομάδες του ISIL, αλλά ο ηγήτορας του συνασπισμού-οι ΗΠΑ φυσικά-δεν επιτρέπουν να χτυπηθούν αεροπορικώς" δήλωσε ο Ρώσος ΥΠΕΞ κατηγορώντας ευθέως πλέον τις ΗΠΑ ότι βρίσκονται σε συμμαχία με το ISIL, και το χρησιμοποιούν για να επιτύχουν γεωπολιτικούς σκοτεινούς στόχους.

********************
 ΚΑΙ ΕΝΑ  ΠΑΛΙΟ    ΙΣΤΟΡΙΚΟ  ΚΑΙ ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΟ  ΒΙΝΤΕΟ  ΜΕ  ΤΟΝ  ΤΖΙΜΗ ΠΑΝΟΥΣΗ  ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ  ......ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΒΟΥΛΗ

******************************


Ο.Τ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου