Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Φυτεία με (1.534) δενδρύλλια κάνναβης εντοπίστηκε σε ορεινή και δύσβατη περιοχή της Φωκίδας

Φυτεία με (1.534) δενδρύλλια κάνναβης εντοπίστηκε σε ορεινή και δύσβατη περιοχή της Φωκίδας
Επιπλέον κατασχέθηκαν (2.200) γραμμάρια κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας, σύστημα ποτίσματος της φυτείας κ.α......

Σημειώνεται ότι πλησίον της φυτείας εντοπίσθηκαν (3) παραπήγματα που χρησιμοποιούνταν για την παραμονή των καλλιεργητών, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη τους
Φυτεία με (1.534) συνολικά δενδρύλλια κάνναβης, εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευπαλίου, σε συνεργασία με αστυνομικούς των Α’ & Β’ Ο.Π.Κ.Ε. και της Ο.Ε.Π.Τ.Α. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φωκίδας, στη θέση Αγ. Αντωνίου Δράκου του Τειχίου Φωκίδας.
Ειδικότερα, χθες (31-08-2015) το πρωί οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων και συντονισμένων ενεργειών και δράσεων με σκοπό την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, εντόπισαν σ την ανωτέρω δασώδη - δύσβατη περιοχή και κατάσχεσαν.
  • (1.534) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (15) εκατοστά έως και (3) μέτρα το καθένα, τα οποία εκριζώθηκαν.
  • (2) κιλά και (200) γραμμάρια κάνναβης.
  • Μία ζυγαριά ακριβείας και ένα σύστημα ποτίσματος της φυτείας.
  • Ένα κινητό τηλέφωνο.
Επιπλέον, πλησίον της φυτείας και σε απόσταση (50) περίπου μέτρων, εντοπίσθηκαν τρία (3) παραπήγματα, στα οποία παρέμεναν οι δράστες κατά τη καλλιέργεια των δενδρυλλίων.
Ενεργούνται έρευνες στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και την σύλληψη των καλλιεργητών της φυτείας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ευπαλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου