Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Υποδέχτηκε και φέτος την Φλόγα της Αγάπης της 13ης Λαμπαδηδρομίας ΠΟΣΕΑ η όμορφη Πόλη της Άμφισσας

        Υποδέχτηκε και φέτος την Φλόγα της Αγάπης της 13ης Λαμπαδηδρομίας ΠΟΣΕΑ  η όμορφη Πόλη της Άμφισσας, πλούσια από γενναιόδωρους ανθρώπους όπου απλόχερα προσφέρουν από το περίσσευμα της καρδιάς τους και στηρίζουν με κάθε τρόπο όσους έχουν ανάγκη! Μια μικρή Πόλη με τεράστια Ψυχή!!!.....


       Μετά την καθιερωμένη πορεία στο κέντρο της πόλης την φλόγα άναψε ο Δήμαρχος Δελφών Αθανάσιος
Γ. Παναγιωτόπουλος  μαζί  με τους εθελοντές αιμοδότες αλλά και με τα πολλά μικρά παιδιά της <Ακαδημίας Tae kwon do - Ελένης Ανδρέου>, Προσκόπους ,αντιπροσωπείας Σ.Ε.Οδηγών, αθλητές από την ομάδα μπάσκετ ΜΑΚΑΡΟΣ και το Τμήμα Τροχαίας Άμφισσας.

        Ευχαριστούμε όλους  για την στήριξη του έργου μας.
        Η 19η Σεπτεμβρίου καθιερώθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη Μυελού Οστών!!! Αλήθεια, έχεις αναρωτηθεί πόσοι συνάνθρωποι μας, έχουν ανάγκη τη δωρεά μυελού οστών?
        Για να συνεχίσουν μια "φυσιολογική" ζωή, πριν η ασθένεια τους χτυπήσει τη θύρα. Αν είσαι υγιής μπορείς κι εσύ! Όχι άλλες αναβολές, η ζωή δεν περιμένει. Όχι, άλλα αύριο, μεθαύριο. Θα μπορούσες να είσαι στη θέση τους ... μπορεί κάποτε να βρεθείς κι εσύ. Τότε θα είναι πολύ αργά ... γιατί θα νιώσεις τη θλίψη, την απελπισία, την αγωνία όλων εκείνων, που περίμεναν για το θαύμα ... που δεν ήρθε!!!

                              Γίνε τώρα ... Εθελοντής Δότης Μυελού Οστών ... κάνε κι εσύ το Τέλος ... Αρχή!!!


Με εκτίμηση το Δ.Σ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου