Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Βραδιά ποίησης στην Οικία Σικελιανού, Σάββατο 05/09/2015

Οι ποιητές κ. Κατερίνα Αγγελάκη – Ρουκ, κ. Ηλίας Παπακωνσταντίνου και κ. Κλέλια Χαρίση σε μια βραδιά Ποίησης και Μουσικής στην Οικία Σικελιανού. Σάββατο 05/09/2015 στις 8μμ....


Η οικία Σικελιανού υπήρξε το χωρικό σημείο αναφοράς της πνευματικής αναγέννησης των Δελφών στον 20ο αιώνα, όταν ο ποιητής Άγγελος Σικελιανός και η σύζυγός του Εύα Πάλμερ διοργάνωσαν τις πρώτες και δεύτερες Δελφικές Εορτές με σκοπό την διάδοση της Δελφικής Ιδέας.
Ο Δήμος Δελφών έχει θέσει ως προτεραιότητα την αποκατάσταση της αφηγηματικής λειτουργίας του πνευματικού σπιτιού των σύγχρονων Δελφών και το άνοιγμά του σε δραστηριότητες πολιτισμού και τέχνης.
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο , το Σάββατο 05 Σεπτέμβρη 2015 στις 8μμ θα φιλοξενηθούν σε μία συνάντηση με το κοινό η μεγάλη ποιήτρια Κατερίνα Αγγελάκη – Ρουκ, ο συντοπίτης μας ποιητής Ηλίας Παπακωνσταντίνου και η ποιήτρια- δημοσιογράφος Κλέλια Χαρίση.

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με απαγγελία ποιημάτων από την Ευαγγελία Θαλασσινή, μουσική  από την Κρινιώ Νικολάου και τραγούδι από τον Τάκη Κωνσταντακόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου