Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΙΟΕΥΘΥΜΙΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2015

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Η αγάπη και το ενδιαφέρον του κόσμου για τα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ αποτέλεσαν την μεγαλύτερη κινητήριο δύναμη ώστε να αποφασίσουμε την πραγματοποίησή τους και φέτος,......
σε μια εποχή ιδιαίτερα δύσκολη και χωρίς καμιά, κατ’ αρχήν, ενίσχυση να... φαίνεται στον ορίζοντα. Για 17 ημέρες συνεχώς, από την 1η έως και τη 17η Αυγούστου, τα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2015 έδωσαν το «παρών» με ξεχωριστή επιτυχία και με όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά ποιοτικά στοιχεία που τα διακρίνουν. Μετά την ολοκλήρωσή τους, ο Σύλλογος Αγιοευθυμιωτών αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά όλους όσοι συνετέλεσαν με οποιονδήποτε τρόπο στην επιτυχή πραγματοποίησή τους και πιο συγκεκριμένα:
* Τον Συμεών Σταμπουλού (Φιλόλογος-Νεοελληνιστής) διότι με την αδιάλειπτη παρουσία του αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για την προβολή του σκαριμπικού έργου.
* Τον πανεπιστημιακό δάσκαλο Στέφανο Ροζάνη για την συμμετοχή του στην εναρκτήρια εκδήλωση με τίτλο «Γ. Σκαρίμπας-Ν. Καββαδίας: Βίοι παράλληλοι;».
* Την Αναστασία Σελέκου-Τσόπανου (θετή κόρη του Σκαρίμπα) για την συνεχή παρουσία της και την συμπαράστασή της στην προσπάθειά μας.
 * Τους συμπατριώτες Καθηγητές και φίλους Δημήτρη Παλούκη και Γιάννη Κολιαβά για την ουσιαστική και πολύπλευρη συνεισφορά τους και στις φετινές εκδηλώσεις (Παρουσίαση Χαράλαμπου Στέφου, θεατρική διασκευή έργου του Σκαρίμπα).
* Την Μαρία Στέφου (Φιλόλογος) διότι μέσα από την ομιλία της γνωρίσαμε καλύτερα τον ζωγράφο πατέρα της Χαράλαμπο Στέφο και το έργο του.
* Την Κινηματογραφική Λέσχη Ιτέας και την Πρόεδρό της Βαγγελιώ Μπεμπή για την παραχώρηση και την προβολή διασκεδαστικών ταινιών μικρού μήκους.
* Τον Σύλλογο Ερασιτεχνών Αστρονόμων Φωκίδας «Η Αχυρόστρατα» και τον Πρόεδρό του Βασίλη Κανάτα για την θαυμάσια βραδιά με «Ουρανογραφία και αστρονομική παρατήρηση του ουράνιου θόλου», που μας πρόσφεραν.
* Τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Άμφισσας «Οι Άγιοι Ανάργυροι», τον Πρόεδρό του Δημήτρη Κωνσταντίνου και την μονάδα αιμοληψίας του Γ.Ν. Άμφισσας για τη διοργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας και τους πολλούς αιμοδότες, νέους και παλιούς, που συμμετείχαν σ’ αυτή.
* Την ηθοποιό Ανδριανή Μπαρτσώτα, τον μουσικό παραγωγό Νίκο Ξένο και τους συνεργάτες τους για την θεατρική παράσταση «Πριν δοκιμάσει τα σορόπια της Τερέζας...», την οποία παρουσίασαν αφιλοκερδώς. Τον Νίκο Ξένο, επιπλέον, για τη διοργάνωση του «Αγιαθυμιά έχεις ταλέντο» και του διαγωνισμού καραόκε.
* Τις αδελφές Αθηνά και Δάφνη Ζαχαριά και τον Χρήστο Δασκαλόπουλο για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους στη μουσική εκδήλωση «Με άρωμα Ελλάδας».
* Την Γεωργία Αθαν. Λαλλά (Ειδικευόμενη ιατρός παθολογίας) για την πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία της πάνω στα καρδιαγγειακά νοσήματα.
* Τα παιδιά των χορευτικών τμημάτων της Αγίας Ευθυμίας και τη δασκάλα τους Ζέφη Μιχαηλίδη.
* Την Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας και τον Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Μίχο για την έγκριση ποσού 1000 € (μεικτά) για την ηχητική κάλυψη των εκδηλώσεων.
* Τους χορηγούς των εκδηλώσεων: Στελλίνα Ψιμούλη (Φαρμακείο-Αγία Ευθυμία), Σούπερ Μάρκετ ΒΟΡΡΙΑΣ (Αγία Ευθυμία-Κίρρα-Χρισσό) και κυρίως τον «ανώνυμο» Αγιαθυμιώτη που πρόσφερε το ποσόν των 500€.
* Όσους βοήθησαν στη λαχειοφόρο αγορά είτε με την αγορά λαχνών, είτε με την προσφορά δώρων, είτε και με τα δυο.
* Τους χορηγούς των βραβείων «Γεώργιος Χατζής» Νίκο και Σωσώ Κυριακού και «Επαμεινώνδας Ρουμάνης» Ρόη Λύτρα.
* Την Κοινότητα Αγίας Ευθυμίας, συνδιοργανωτή των εκδηλώσεων και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της Κοινότητας Ανδρέα Σολτάτο για την επί καθημερινής βάσης ουσιαστική παρουσία του και βοήθειά του.
* Τα Μ.Μ.Ε., έντυπα και ηλεκτρονικά, τοπικά αλλά και πανελλήνιας εμβέλειας, για την προβολή των εκδηλώσεων.
* Τους πολλούς εθελοντές που βοήθησαν τα μέγιστα στην επιτυχία των ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΩΝ 2015.
* Όλους όσοι (και ήταν πάρα πολλοί) μας τίμησαν με την παρουσία τους συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις.
Ανανεώνουμε την συνάντησή μας με όλους για το επόμενο καλοκαίρι, στα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2016.
Σας ευχαριστούμε πολύ και πάλι.


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου