Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Λαφαζάνης: Δεν ψηφίζω τα μέτρα, δεν παραιτούμαι από υπουργός

Δεν θα στηρίξει την νέα συμφωνία η Αριστερή Πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, μιλώντας με δημοσιογράφους προανήγγειλε το γεγονός και πρόσθεσε ....
ότι δεν προτίθεται να παραιτηθεί αυτοβούλως από υπουργός, αν δηλαδή δεν του ζητηθεί από τον πρωθυπουργό. 
Το ίδιο φέρεται πως θα πράξει και ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Δημήτρης Στρατούλης. Οι βουλευτές που κινούνται στον ίδιο χώρο επίσης δεν θα ψηφίσουν τη νέα συμφωνία ενώ ανοιχτό παραμένει το πως θα ψηφίσει ο καθένας την αντίθεσή του, δηλαδή με «όχι», «παρών» ή αποχή. 
Οι τελικές κινήσεις σε εσωκομματικό επίπεδο στον ΣΥΡΙΖΑ αναμένονται μετά την αυριανή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Ωστόσο μετά και τη μεσημβρινή συνεδρίαση πάνω από 30 βουλευτών της αριστερής πτέρυγας στο γραφείο τη αντιπροέδρου της Βουλής Δέσποινας Χαραλαμπίδου, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ακόμη και η διάσπαση του κόμματος.
Σύμφωνα με κοινοβουλευτικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ένα πιθανό σενάριο που εξετάζεται αυτή την ώρα είναι η ανεξαρτητοποίηση των βουλευτών της αριστερής πτέρυγας και η συγκρότηση δικής τους κοινοβουλευτικής ομάδας η οποία και θα είναι η τρίτη σε δύναμη στη Βουλή.
tvxs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου