Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Εργασίες συντήρησης στα γήπεδα Άμφισσας, Ιτέας, Γραβιάς και Πολυδρόσου

Συνολικό  ποσό 42.455,91 θα διαθέσει ο δήμος Δελφών για εργασίες συντήρησης του φυσικού χλοοτάπητα ..... και συγκεκριμένα εργασίες κουρέματος, λίπανσης, αερισμού και φυτοπροστασίας  στα γήπεδα Άμφισσας ,Ιτέας, Γραβιάς και Πολυδρόσου.
Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρεται στην απόφαση που υπογράφει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κος Νεκτάριος Μίχος και  αναρτήθηκε χτες στη «Διάυγεια»  για το δημοτικό γήπεδο της Άμφισσας θα διατεθεί το ποσό των 12.483,27 ευρώ, για το γήπεδο της Ιτέας 8.979,00 ευρώ και Γραβιάς - Πολυδρόσου 20.993,64, συμπεριλαμβανομένων ΦΠΑ

2 σχόλια:

  1. Αφου δοθηκαν τοσα χρηματα για τη κατασκευη των γηπεδων και αφου καποια απ αυτα εχουν εγκαταλειφθει σωστο ειναι αν βρεθουν αυτα τα χρηματα να δοθουν για τη συντηρηση των γηπεδων. Αλλα ομως
    κυριοι υπαρχουν σοβαρα προβληματα που ειναι αλυτα πχ στο πολυδροσο
    Εκρεμει η πλακοστρωση του δρομου απο ρεββα εως αμπελουργου. Εργο που εχει ξεκινησει εδω και 2 χρονια. Επισης σε μερικα σημεια του δικτυου υδρευσης πολυδροσου υπαρχουν δυστυχως και σημερα σωληνες αμιαντου.ο γραφων εχει κανει αρκετα αιτηματα στην τοπικη κοινοτητα κατα καιρους για το σοβαρο αυτο προβλημα του νερου που ειναι επιβλαβες για την υγεια των κατοικων.
    η προφορικη παντα απαντηση απο τον κο μολιωτη ηταν δεν υπαρχουν χρηματα.
    Υπαρχει αραγε μια ποιο πειστικη απαντηση για ολα αυτα? Υπαρχει ισως καποιο χρονοδιαγραμμα για να μπορεσουν να υλοποιηθουν?
    ΣΤΑΘΗΣ ΘΑΝΟΣ-ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΩΤΑ..."ΤΖΟΚΙΝ " ΚΑΙ ΜΕΤΑ..."ΔΡΑΜΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ"...30 Ιουλίου 2015 στις 6:15 μ.μ.

    Αγαπητέ Στάθη μην βασανίζεσαι τζάμπα.
    Ξέρεις ο "σταρχιδισμός" είναι πλέον, αλλά απ οτι φαίνεται και θα συνεχίσει να είναι για πολλά χρόνια ακόμα η κρατούσα ιδεολογία.
    Με ένα δυό "εξωδικούλια " ,προς το παρόν ,σε προσωπικό επίπεδο ,για το " αμιαντόνερο"..και λίγο " συνήγορος του πολίτη" και άστους να τρέχουν σε ρυθμούς τζόκιν .....
    Αν πάλι "σταρχιδίσουν"....μιά " αγωγούλα" και ..".δραμάτε ποδαράκια μου"...
    Εκτός αν θέλεις εσύ και οι άλλοι που παίρνετε νερό από αυτό το δίκτυο να συνεχίζετε να πίνετε" ευγεργετικό αμιαντόνερο".

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή