Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Να πάρει την κατάσταση στα χέρια του ο Δήμαρχος

Το ότι αρκετοί είναι αυτοί οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας του δήμου Δελφών που δεν μιλιούνται μεταξύ τους είναι γνωστό σε όλους .....

Όπως είναι γνωστή και η αιτία, η πέτρα του σκανδάλου, αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης. Εκείνο που είναι της παρούσης είναι ότι πραγματικά αυτήν την ασυνεννοησία την πληρώνουν οι δημότες στην καθημερινότητά τους είτε πρόκειται για την καθαριότητα, είτε για τα χόρτα είτε για το φωτισμό είτε για οτιδήποτε άλλο. 
Ε, λοιπόν αυτή η κατάσταση δεν πρέπει να συνεχιστεί. 
Πρέπει άμεσα να αλλάξει .
 Και ο μόνος ικανός να αντιστρέψει αυτήν την εικόνα είναι ο δήμαρχος κος Παναγιωτόπουλος ο οποίος πρέπει να πάρει άμεσα την κατάσταση στα χέρια του και να ξεμπερδέψει μια και καλή με αυτή τη φαγωμάρα που, εκτός των δημοτών, κάνει κακό και στη δική του εικόνα .
Μπορεί να τα καταφέρει 
Τι να κάνει; 
Μα πρώτα από όλα να φέρει όλους τους ενώπιον των ευθυνών τους. 
Να τους πει ορθά- κοφτά ότι το προσωπικό-προσωπικό και ο Δήμος-Δήμος. 
Να κάνει και ο ίδιος την αυτοκριτική του για τα λάθη του αλλά  κυρίως να τους εξηγήσει ότι από εδώ και στο εξής πάνω από όλα θα πρέπει να είναι οι δημότες και βεβαίως η εικόνα της δημοτικής αρχής . Μόνο αν τα καταφέρει θα αναστρέψει το κλίμα εναντίον της δημοτικής αρχής που πάει να παγιωθεί, αν και είναι μόλις ένα χρόνο στο τιμόνι του Δήμου . 
Θα τα καταφέρει; Η εμπειρία έχει δείξει ότι στα δύσκολα τα καταφέρνει.
 Ας ελπίσουμε και τώρα για το καλό όλων των δημοτών ...
Η Ώρα της Φωκίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου