Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

"ΤΗ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΛΑΙΣ"!!!!!"ΚΡΥΜΕΝΑ" ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΩΡΩΝ . ΣΥΝΕΧΗΣ ΡΟΗ.

Του  Ορέστη  Τσάρκου

Εκτάκτως  και  λόγω  των  γεγονότων, σε  καθημερινή   βάση  αυτή  την  εβδομάδα , θα  σας  ενημερώνουμε για  νέα  που  τρέχουν  , αφορούν  τις  εξελίξεις  και  αντλούμε  από  διάφορες αξιόπιστες  ηλεκτρονικές πηγές  αλλά   τα  οποία    περνάνε ατα  ψιλά ή  δεν  περνάνε  καθόλου απο  τα  επίσημα  ΜΜΕ   ...

                           ********************************
Η  ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ  ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΜΑΣ..........



 **************************************
ΤΗΝ  ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ  ΜΗΝ  ΤΗΝ  ΚΛΑΙΑΣ !!!!!!!!!!!!!

   *************************************** 

- Το drone του Russia Today κατέγραψε εντυπωσιακές εικόνες από τη μεγαλειώδη συγκέντρωση της Παρασκευής


  ********************************

- Καταγγελία: Πολιτικός του «ΝΑΙ» με κλειστές τράπεζες έβγαλε 1 εκ. ευρώ στο εξωτερικό

Στην Κρήτη


Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα Candia News, πολιτικός παράγοντας του Ηρακλείου «από το λόμπι του "ναι στα μνημόνια” και από τους επικεφαλής των ανάλογων διαδηλώσεων», σήκωσε πριν από λίγα 24ωρα, από μεγάλη τράπεζα της πόλης ποσό που ξεπερνά το 1 εκ. ευρώ.
Όπως αναφέρει το Candianews, ο «“φιλοευρωπαίος παράγοντας” ζήτησε να πάρει το ποσό που υπερβαίνει κατά πολύ το 1 εκατ. ευρώ, καθώς μπήκε στην τράπεζα, ενώ ήταν κλειστή, χρησιμοποιώντας την πολιτική του ιδιότητα και αξίωσε να μεταφέρει στο εξωτερικό από το λογαριασμό του τα χρήματα, αλλά η απάντηση των τοπικών τραπεζικών στελεχών ήταν αρνητική». Ο ίδιος επέμεινε, έκανε επαφές με στελέχη της κεντρικής διοίκησης της Τράπεζας της Ελλάδος, ισχυριζόμενος πως το αίτημά του σχετίζεται με επενδύσεις στα φωτοβολταϊκά με το εξωτερικό και πρέπει να μεταφέρει το ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό γαλλικής τράπεζας. Τελικά το αίτημά του έγινε αποδεκτό».
Η τοπική ιστοσελίδα γράφει πως γνωρίζει το όνομα του πολιτικού ωστόσο περιμένει από τις αρμόδιες αρχές να τον αναζητήσουν και να δώσουν στη δημοσιότητα τα στοιχεία της συναλλαγής και της μεταφοράς του ενός και πλέον εκατομμυρίου ευρώ στο εξωτερικό.
«Το θέμα φυσικά σχετίζεται τόσο με την ισονομία - καθώς οι τράπεζες ήταν κλειστές και κάποιος απόλαυσε παρανόμως το προνόμιο να σηκώσει ένα τέτοιο ποσό και να το μεταφέρει σε ξένη τράπεζα- όσο και με την πολιτική ηθική: την ώρα που έκανε παρανόμως τη μεταφορά των χρημάτων στο εξωτερικό, "συμπαραστεκόταν" στους συνταξιούχους, που δεν μπορούσαν να πάρουν παρά 60-120 ευρώ, και καλούσε σε "ναι" στο δημοψήφισμα για να "σωθεί η Ελλάδα”», σχολιάζει το Candia News.

                                          ******************


Εδώ Θεσσαλονίκη έβρεξε και μας χάλασε τη συναυλία.
Αλλά το κλίμα ήταν πανηγυρικό υπέρ του ΟΧΙ!
Μπήκα σ ενα κεντρικό γυράδικο της Αριστοτέλους στην επιστροφή και πέφτει διαφήμιση του Ναι.
ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! φωνάζαμε όλοι και έντρομο το παιδί έκλεισε την τηλεόραση.

ΓΙΩΡΓΟΣ  ΣΚΡΙΠΗΣ ΓΙΑ  ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ  ΤΟΥ  ΟΧΙ
Και το γκρουπακι με τις ξανθούλες τουριστριες που αντι να γυριζουν την νυχτερινη Αθηνα, σταθηκαν διπλα μας για μια ωρα και σηκωναν κι αυτές τις γροθιες τους κάθε φορα που φωνάζαμε ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ. Και που όταν ο Λαος τραγουδησε τον Ηλιο της Δικαιοσυνης ενιωσαν όχι τα λογια αλλα την ενταση και ακολουθουσαν μαζι μας το ρυθμο

ΤΑΚΗΣ  ΣΚΑΛΑΤΟΣ  ΓΙΑ  ΤΗ  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ  ΤΟΥ  ΟΧΙ
Πήγα με την κόρη μου Ευη μου δεν εχω ζήσει τέτοιο κόσμο τέτοιο παλμό ,΄μολις βγήκα απ το μετρο λίγο πριν έρθει ο ΑΛΈΞΗΣ ,μόλις τον προλόγισαν ,είδα δυο άντρες να κλαίνε πολύ ήθελα κι εγω ,τ αμόλησα τα δακρυα ,ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ,,δεν μπορούσα να διασχίσω την πλατεία κάτω στο συντριβανι ΟΥΤΕ ΛΌΓΟΣ για το επανω μέρος ,ΔΕΝ ΦΟΒΟΣΟΥΝ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΙΑΖΕ ΤΙΠΟΤΑ ,μια αγκαλια μια παρεα τα καναλια έκαναν ακριβώς το αντίθετο ,δεν άκουγες τίποτα άλλο παρα ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

               *******************************************


- ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ  ΝΑ  ΣΑΣ  ΑΚΟΥΜΕ!!ΠΑΓΩΣΕ  Η  ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ!!!
ΣΧΟΛΙΟ ΜΙΑ  ΜΑΝΝΑΣ  ΓΙΑ  ΤΗ  ΜΑΝΝΑ  ΠΟΥ  ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΣΤΟ   ΣΤΑΡ  ΚΑΙ  ΣΤΗ  ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ(ΒΙΝΤΕΟ)..."Mαρία μου ΜΑΝΟΥΛΑ μακαρι να με διαβάσεις, ΜΑΡΊΑ ΜΟΥ σ ευχαριστώ κλαίω κοπελλα μου, Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ κορίτσι μου ΠΟΥ ΕΓΙΝΕΣ Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ 
Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ.  και είμαι σίγουρη ότι μιλάω εκ μερους των περισσότερων εδώ μέσα ........τίποτα άλλο ..."



****************

- Ο Άδωνις καλούσε τους δανειστές να πτωχεύσουν την Ελλάδα για να πέσει ο Τσίπρας

Αποκάλυψη


«Θα ήταν καλύτερα τώρα να εισαχθεί έλεγχος κεφαλαίων και να αφήσουμε τη χώρα να χρεοκοπήσει και σε αυτή τη βάση, θα μπορούσαμε να πετύχουμε εμείς μια λογική συμφωνία με τους δανειστές», είχε δηλώσει στο γερμανικό περιοδικό Focus Online, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας στις 23 Ιουνίου. Προχωρώντας ένα βήμα πιο πέρα ο βουλευτής της Ν.Δ. απευθυνόμενος στους δανειστές είχε ζητήσει να «μην αποδεχθούν τη λίστα του Τσίπρα σε καμία περίπτωση».



Όπως είχε πει στο περιοδικό Focus (εδώ το δημοσίευμα) «οι δανειστές δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να δεχτθούν την πρόταση του Τσίπρα, αν το έπρατταν αυτό δεν θα μπορούσε να αλλάξει τίποτα στη χώρα». «Αντιθέτως θα ξεφύτρωναν νέες τρύπες δισεκατομμυρίων, τις οποίες θα έπρεπε και πάλι να καλύψουν οι δανειστές», είχε υποστηρίξει. 

Η εναλλακτική ιδέα του Άδωνι Γεωργιάδη, γράφει το Focus, είναι «τόσο δραστική όσο και συνεπής». «Θα ήταν καλύτερο να εισαγάγουμε τώρα Έλεγχο Κεφαλαίων και να αφήσουμε τη χώρα να πτωχεύσει υπό έλεγχο. Σε αυτή τη βάση θα μπορούσαμε εμείς με τους δανειστές να διαπραγματευτούμε μια εντελώς νέα λογική συμφωνία». 

«Όχι μόνο καλούσε τους δανειστές να μην αποδεχτούν τις προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης αλλά με μεγάλη διορατικότητα τους έδινε μία “δραστική και συνεπή” συμβουλή: Θα ήταν καλύτερα τώρα να εισαχθεί έλεγχος κεφαλαίων και να αφήσουμε τη χώρα να χρεοκοπήσει και σε αυτή τη βάση, θα μπορούσαμε να πετύχουμε μια λογική συμφωνία με τους δανειστές» αναφέρει ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, που κάνει λόγο για «κατάπτυστες δηλώσεις».

Σημειώνοντας πως «την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση έδινε τη μάχη της διαπραγμάτευσης, ο κ. Γεωργιάδης ταυτιζόταν με το πιο ακραίο κομμάτι των πιστωτών». «Η συμβουλή του έπιασε τόπο. Τώρα συμβουλεύει τον ελληνικό λαό να ψηφίσει “ΝΑΙ”. Ας τους πούμε “‘Οχι”», καταλήγει.

Σακελλαρίδης: Κατάπτυστος ο Γεωργιάδης που συμβούλευε τους δανειστές να εισάγουν capital control



                          ***************************

Οπαδοί του “ΟΧΙ” ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ δημοσιογράφο του MEGA, σε…ζωντανή σύνδεση!


Ένα αναπάντεχο επεισόδιο κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης του Mega…έξω από τραπεζικό κατάστημα στα Βριλήσσια.
Κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης, και ενώ ο δημοσιογράφος έδινε το ρεπορτάζ, ένας ποδηλάτης τον πλησιάζει τον σπρώχνει από το τηλεοπτικό κάδρο και λέει: «Όχι όλοι, φίλε. Όχι όλοι, φυσικά».
Ο δημοσιογράφος συνεχίζει το ρεπορτάζ του, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα, άλλος ένας πολίτης πλησιάζει τον τηλεοπτικό φακό και κλείνει το πλάνο.



 ******************************

- Γ. Κιμούλης: "Με μία πρόταση διαφωνούν οι δανειστές - Αλέξης Τσίπρας, πρωθυπουργός της Ελλάδας"

                                ****************************

- Κοντογιαννίδης προς Γρηγοριάδη: «Καλώς ήρθες στο κλαμπ των ανεπιθύμητων»




                                 ***********************
O.T

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου