Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

ΤΑ"ΚΡΥΜΕΝΑ" ΝΕΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΩΡΩΝ . ΣΥΝΕΧΗΣ ΡΟΗ.


Του  Ορέστη  Τσάρκου

Εκτάκτως  και  λόγω  των  γεγονότων, σε  καθημερινή σχεδόν  βάση  αυτή  την  εβδομάδα , θα  σας  ενημερώνουμε 
για  νέα  που  τρέχουν  , αφορούν  τις  εξελίξεις  και  αντλούμε  από  διάφορες αξιόπιστες πηγές  αλλά   τα  οποία    περνάνε  ...στα  ψιλά.
Ευχαριστούμε  τον  ιστότοπο  και  τον  διαχειριστή  για  τη  φιλοξενία  που  μας  παρέχει.....

                #########################


Mε  το εξαιρετικό  και  συγκινητικό  Βίντεο   "Με  την  Ελλάδα  εγώ  ξυπνάω  και κοιμάμαι  " θα  ξεκινάμε  αυτές  τις  καθημερινές  έκτακτες  ενημερώσεις    για  αυτή   την  εβδομάδα.

Δείτε  το  και  ξαναδείτε  το!


##############################

- Γιαννακόπουλος: Επάρκεια φαρμάκων στην ελληνική αγορά – Την Κυριακή λέμε ΟΧΙ στους δανειστές


H Eλληνική φαρμακοβιομηχανία κάνει τα πάντα ώστε να υπάρχει επάρκεια φαρμάκων στην αγορά, υποστήριξε ο διευθύνων σύμβουλος της Βιανέξ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μιλώντας σε εκδήλωση βράβευσης εταιρειών «The Diamonds of the Greek Economy 2015».

«Παρά τις δυσκολίες, η ελληνική φαρμακοβιομηχανία στέκεται υπεύθυνα στο πλευρό των πολιτών, συνεχίζει να παραδίδει στο 100% τις παραγγελίες, ακόμα και με πίστωση, για να υπάρχει επάρκεια φαρμάκων στην αγορά» υποστήριξε ο κ. Γιαννακόπουλος.

Όσον αφορά το δημοψήφισμα, υποστήριξε ότι «μπροστά μας έχουμε ένα πολύ σημαντικό δημοψήφισμα, που πρέπει να γίνει ευκαιρία, για να εκφράσουμε την καταδίκη μας στα μνημόνια διαρκείας των δανειστών». Τασσόμενος υπέρ του «όχι», εξήγησε ότι οι δανειστές «προκάλεσαν το κλείσιμο των τραπεζών, για να εκβιάσουν έναν ολόκληρο λαό, που τόλμησε να πει όχι στη σκληρή λιτότητα».

«Μετά από την παταγώδη αποτυχία να ελέγξουν τη φαρμακευτική δαπάνη, ζητούν και νέες μειώσεις σε εξευτελιστικά πλέον επίπεδα. Ζητούν τιμές χαμηλότερες από τη Βουλγαρία» συμπλήρωσε, καλώντας τον ελληνικό λαό να ψηφίσει «όχι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής.

             ******************

- Ζίγκμαρ Γκάμπριελ: Τα δύο κόμματα που κυβερνούσαν επί 40 χρόνια κατέστρεψαν την Ελλάδα


Παρά τη χθεσινή ωμή του παρέμβαση στα εσωτερικά της Ελλάδας, ο αντικαγκελάριος της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ είπε αλήθειες για τα αίτια της ελληνικής κρίσης, μιλώντας σήμερα Τετάρτη στο γερμανικό Κοινοβούλιο. Σημείωσε πως τα δύο κόμματα που κυβερνούσαν επί 40 χρόνια κατέστρεψαν την Ελλάδα και πως η Ευρώπη έδινε για πολλά χρόνια χρήματα στην Ελλάδα χωρίς να εξετάζει πώς σπαταλούνταν από τις ελίτ των δύο πρώην μεγάλων ελληνικών κομμάτων.

Αξίζει να σημειωθεί πως αντίθετα με τις καταγγελτικές προς την κυβέρνηση Τσίπρα παρεμβάσεις του Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, τα περισσότερα "μαγάλα" ελληνικά ενημερωτικά σάιτς δεν έχουν δημοσιεύσει την αναφορά αυτή. Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα αλλά πρέπει να το επισημάνουμε.

                         ********************************

- Γκίζι σε Μέρκελ «Εκείνο που θέλετε είναι να ρίξετε την ελληνική κυβέρνηση» - «Τα λεφτά πήγαν στις τράπεζες και όχι στο λαό»

Για προσπάθεια της γερμανικής κυβέρνησης και της γερμανίδας καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ να ρίξουν την ελληνική αριστερή κυβέρνηση έκανε λόγο ο επικεφαλής του Die Linke, Γκρέγκορ Γκίζι, μιλώντας σήμερα στην Μπουντενσταγκ.
Σκληρή ήταν η κριτική που άσκησε ο πρόεδρος της ΚΟ του γερμανικού αριστερού κόμματος στην Άνγκελα Μέρκελ, στον αντικαγκελάριο  Ζίγκμαρ Γκάμπριελ και στο κυβερνών κόμμα ως προς τις πολιτικές λιτότητας και τον τρόπο χειρισμού του ελληνικού ζητήματος .
Όπως είπε στην ομιλία του στη γερμανική βουλή, η Γερμανία και οι γερμανοί εργαζόμενοι θα πληρώσουν πολύ ακριβά ενδεχόμενη χρεοκοπία της Ελλάδας.
Τα λεφτά από το πρόγραμμα διάσωσης πήγαν στις τράπεζες και όχι στον ελληνικό λαό. Αν υπάρξει ένα Grexit οι γερμανοί φορολογούμενοι θα κληθούν να πληρώσουν 80 δισ. ευρώ. Υποτιμάται ένα grexit που μπορεί να φέρει ντόμινο. Kαι αν χαθεί το ευρώ εμείς θα υποφέρουμε.
«Εκείνο που θέλετε, είναι να ρίξετε την αριστερή κυβέρνηση στην Ελλάδα», τόνισε ο Γκρέγκορ Γκίζι ενώ
Απευθυνόμενος στον Αντικαγκελάριο Γκάμπριελ, ο επικεφαλής του Die Linke είπε: "Αναμειγνύεται έντονα στη διαδικασία του δημοψηφίσματος, κάτι που είναι απαράδεκτο".

                                    **********************************

- Anonymous προς τους Έλληνες: Φωνάξετε όλοι μαζί και δυνατά ΟΧΙ! (video)


Οι Anonymous στέλνουν το δικό τους μήνυμα στον ελληνικό λαό και τον παραπέμπουν να πει… ΟΧΙ στους δανειστές!
«Ως Anonymous πιστεύουμε πως όσοι από σας, πολίτες της Ελλάδας, θέλετε να ακουστεί η φωνή σας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και σε ολόκληρο τον κόσμο, πρέπει να φωνάξετε όλοι μαζί και δυνατά: ΟΧΙ!», αναφέρουν στο μήνυμά τους.
Δείτε το βίντεο


 ********************************************



                                       
Ολο και πληθαίνουν οι τάξεις των οπαδών του "ΝΑΙ" στην πρόταση Γιουνκέρ για το δημοψήφισμα: Μετά τον Βασίλη Λεβέντη, υπέρ του "ΝΑΙ" τάχθηκαν ο Ηλίας Ψινάκης, ο Σάκης Ρουβάς, ο Απόστολος Γκλέτσος, ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ο Ντέμης Νικολαΐδης, η Δέσποινα Βανδή, η Μιμή Ντενίση κλπ.
Πραγματικό "ρεύμα" στην κοινωνία από τα εκλεκτότερα μέλη της...
Ο.Τ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου