Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Αρχισε η κρίσιμη σύσκεψη...

Ξεκίνησε η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. 
Στο....


  Προεδρικό Μέγαρο εφτασαν πρώτοι, οι Γεννηματα, Καμμένος, Θεοδωράκης, Κουτσούμπας και Μεϊμαράκης, ενώ  πριν από μερικά λεπτά έφτασε κι ο πρωθυπουργός.
Στο τραπέζι, στη μια πλευρά (του ΟΧΙ) κάθονται Τσίπρας, Καμμένος και Κουτσούμπας, ενώ στην άλλη πλευρα (του ΝΑΙ) κάθονται οι Γεννηματά, Μεϊμαράκης και Θεοδωράκης. 
Στην κορυφή του τραπεζιού, ο Παυλόπουλος...


Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, αρνήθηκε τη συμμετοχή του στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ν.Μιχαλολιάκου:

«Αθήνα, Κύριε Πρόεδρε,

Ευχαριστώ θερμά για την πρόσκλησή σας στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών. Δυστυχώς όμως, είμαι υποχρεωμένος να αρνηθώ την τιμητική σας πρόσκληση για λόγους ιδεολογικούς και πολιτικούς.

Η δεδομένη ήδη πρόταση της κυβερνήσεως, η οποία εις το παρελθόν κατετέθη, είναι σαφές ότι ευρίσκεται μακράν των θέσεών μας και αποτελεί ένα νέο μνημόνιο.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν συμφωνεί με την οποιαδήποτε διαπραγμάτευση, η οποία δεν θέτει σαν προϋπόθεση την μη εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και αρνείται αυτή να διέπεται από το αγγλικό δίκαιο. Όσο η κυβέρνηση δεν καταγγέλλει με τρόπο ξεκάθαρο τα μνημόνια και την πολιτική τους, δεν επιθυμώ την συμμετοχή μου στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών.

Ευχαριστώ θερμά

Μετά τιμής
Ν. Γ. Μιχαλολιάκος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου