Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

ΜΗΝΥΜΑ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ - ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΛΑΔΑ

Εγώ θα σώσω το έθνος μου; Εναντίον όλων των ισχυρών;
«Μου αρέσει να ζω μέσα στο έθνος μου για τον εαυτό μου κι ακουμπώντας επάνω του να γίνομαι πιο άνθρωπος, δηλαδή κάτι περισσότερο ή τελειότερο από τον άνθρωπο......
Ο καθένας γεννήθηκε σωτήρας του έθνους του. Λίγοι όμως ξέρουν πως γεννήθηκαν τέτοιοι, δηλαδή πως αυτοί θα το σώσουν, αν θέλουν. Πρέπει να φαντάζομαι πως από μένα μόνο εξαρτάται η σωτηρία του έθνους. Και αν δεν ήμουν εγώ, δεν θα ήταν κανένας άλλος που να το σώσει. Ή να μην κοιτάζω τι κάνουν οι άλλοι και να φαντάζομαι πως μόνο εγώ έχω το μεγάλο χρέος της σωτηρίας».
Ίων Δραγούμης
Μόνο οι Έλληνες θα σώσουν την Ελλάδα . Με τη παραπάνω δήλωση ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή έδωσε το στίγμα των Ελλήνων Εθνικιστών σχετικά με το δημοψήφισμα της Κυριακής.  Η Χρυσή Αυγή, πιστή στην γραμμή της κατά του Μνημονίου, την οποία με συνέπεια ακολουθεί εδώ και πέντε χρόνια, είναι υπέρ της καταψηφίσεως της προτάσεως των δανειστών τοκογλύφων, οι οποίοι μετά από πέντε χρόνια καταστροφικής πολιτικής την οποία επέβαλλαν στην Ελλάδα, τώρα ζητούν να τραβήξουν το χαλί κάτω από τα πόδια της. Ο Ελληνικός Λαός πρέπει να αποφασίσει: Όχι στους τοκογλύφους - Ναι στην εθνική κυριαρχία!
Στο επερχόμενο δημοψήφισμα της Κυριακής οι πολίτες της Φωκίδας πρέπει να δώσουν μια απάντηση στα κόμματα της κλεπτοκρατίας τα οποία είναι υπεύθυνα για τη σημερινή κατάσταση της πατρίδας μας. Στα σαράντα χρόνια μεταπολιτευτικής δημοκρατίας,  κυριάρχησε η μίζα η διαφθορά και η ρεμούλα. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου που και ο αρχικλέφτης Τζοχατζόπουλος μέσα από τη φυλακή ανησυχεί για την Ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδος.
Επίσης πρέπει να δοθεί και μια απάντηση στη διεθνή τοκογλυφία, η οποία με τη δουλεία των τόκων, μέσω των μνημονίων, έχουν καταστρέψει την άμυνα τη παιδεία την υγεία, καθώς και τις βασικές υποδομές χώρα μας . Οι χιλιάδες αυτοκτονίες συμπολιτών μας, η αναγκαστική μετανάστευση των νέων προς άλλες χώρες, η ανεργία, η καταστροφή των εμπόρων, των αγροτών, των κτηνοτρόφων, είναι έργα κυβερνήσεων ανδρείκελων των διεθνών τοκογλύφων και μιας Ευρώπης που σε καμιά περίπτωση δεν αποτελεί την Ευρώπη των Εθνών και της αλληλεγγύης.  Ποιος ευθύνεται για τη λαθρομετανάστευση με την οποία έχουν έρθει και συνεχώς έρχονται στη πατρίδα μας κοντά στα τέσσερα εκατομμύρια λαθρομετανάστες και απειλείται η εθνολογική μας ταυτότητα που σε συνάρτηση με το οξύ δημογραφικό πρόβλημα σε λίγα χρόνια θα είμαστε μειοψηφία μέσα στη πατρίδα μας; Ασφαλώς η Ευρώπη που βρήκε πρόθυμους υποτακτικούς ώστε να κρατούν εδώ τους δυστυχισμένους που οι ίδιοι έδιωξαν από τις χώρες τους με τους πολέμους που προκάλεσαν, δημιουργώντας τους σύγχρονους δούλους για τις κάθε λογής Μανωλάδες. Τα ίδια πρόσωπα που πέντε χρόνια μας κατέστρεψαν ζητάν και πάλι να τους δώσουμε την ευκαιρία να ολοκληρώσουν το έργο τους
Όλα αυτά και ακόμη περισσότερα καλούμαστε να τα απαντήσουμε τη Κυριακής που έρχεται. Τόσο στη δημόσια τηλεόραση αλλά τόσο στα ιδιωτικά κανάλια, είπαν τη γνώμης τους όλοι ακόμη και κόμματα εκτός του κοινοβουλίου. Όλοι εκτός του τρίτου πολιτικού κόμματος της Χρυσής Αυγής η οποία παραμένει φιμωμένη από και από τη προηγούμενη αλλά και τη τωρινή κυβέρνηση. Αυτά προς απάντηση στη δεξιά της μασονίας  και της υποταγής τη Ν.Δ. η οποία αφού συγκυβέρνησε με τον καπετάν Γιώτη  έχει το θράσος  να κατηγορεί τους Έλληνες Εθνικιστές για συμπόρευση με τη κυβέρνηση. Ως απάντηση των ανωτέρω έχουμε να φωνάξουμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας. ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ
Ψηφίζουμε συνειδητά ΟΧΙ στα μνημόνια της υποταγής των Ευρωπαίων τοκογλύφων αλλά και ΟΧΙ στα αριστερά μνημόνια της κυβέρνησης.
Ένας Βράχος είναι η Ελλάδα, γεμάτος Τιμή επί χιλιάδες χρόνια»

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΦΩΚΙΔΑΣ

5 σχόλια:

  1. Γεια σου ρε Πολύδροσε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε οχι μεχρι εκει !!!!!!φιλε bloger

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ή συμφωνεί ή δεν συμφωνεί κάποιος με τις εν γένει πολιτικές θέσεις και την ιδεολογία της Χ.Α. η οποία οφέλη ίσως προσδοκά επενδύοντας στην σημερινή αδιέξοδη πολιτική, την εξαθλίωση και απογοήτευση που μας έφεραν κυρίως οι "Δημοκρατικά"( πόσο Δημοκρατικά ήταν με δημιουργία κομματικών στρατών?) εκλεγμένες Κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης αλλά και η για πρώτη φορά Αριστερά ( ποια Αριστερά δηλαδή ? η εκλιπαρούσα τους σύγχρονους Κατακτητές για συμφωνία και νέα μνημόνια υποδούλωσης ??? ), δεν μπορεί να μην αναγνωρίσει ότι στο παραπάνω μήνυμά της για το αυριανό ( άσκοπο , παραπλανητικό και διχαστικό κατ' εμέ Δημοψήφισμα ) λέει ΑΛΗΘΕΙΕΣ οι οποίες παραδόξως εν προκειμένω και επειδή βολεύει τους προκηρύξαντες αυτό το Δημοψήφισμα , προβάλλονται εδώ χωρίς να ενοχλούν στο όνομα δήθεν του πλουραλισμού . Αλλά ας είναι και έτσι . Σημασία έχει ότι είναι ΑΛΗΘΕΙΕΣ . Και επειδή το ζητούμενο είναι η πραγματική ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ των Ελλήνων στο ήδη εν εξελίξει σχέδιο των τεκτόνων διεθνιστών για αφανισμό του Ελληνισμού , καλώς παίρνει θέση υπέρ του ΟΧΙ και καλώς διευκρινίζει όμως ότι είναι ένα διαφορετικό ΟΧΙ . H δική μου άποψη τόσο για τους λόγους αλλά και για τις μεγάλες ευθύνες αυτών που έφεραν την πατρίδα μου στη σημερινή κατάσταση δεν διαφέρει από την άποψη των περισσοτέρων συνΕλλήνων . Όμως οι ευθύνες για τον ενδεχόμενο νέο Εθνικό Διχασμό που επαπειλεί την πατρίδα μου με το δυστυχώς , για κομματικούς λόγους ( ομολογία Τσακαλώτου ) , προκηρυχθέν Δημοψήφισμα ανήκουν εξ ολοκλήρου στους σημερινούς Κυβερνώντες οι οποίοι εάν δεν εξυπηρετούν με αυτή τους την απόφαση κρυφά σχέδιά τους θα έπρεπε συνεπείς προς τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις ,περί μη υπογραφής νέων μνημονίων, να καταγγείλουν την τεχνηέντως άτεγκτη στάση των δήθεν εταίρων ( ή μάλλον ετέρων ) και να παραιτηθούν παραδίδοντας την “ καυτή πατάτα” στα χέρια του λεγόμενου Ανωτάτου Άρχοντα ? να την διαχειρισθεί εκείνος όπως το Σύνταγμα επιτάσσει . Κάτι που πολύ πιθανόν να συμβεί και τώρα ανεξάρτητα του αποτελέσματος του δυστυχώς πολωτικού και διχαστικού Δημοψηφίσματος .
    Τελειώνοντας το σχόλιο- παρέμβασή μου θέλω με τις λίγες παρακάτω γραμμές και αναφορές να εκπέμψω το δικό μου μήνυμα και ο νοών νοείτο :
    Επειδή η Ιστορία επαναλαμβάνεται επακριβώς 230 χρόνια μετά :
    «Η Ελλάς προώρισθαι να ζήση και θα ζήση».
    Χαρίλαος Τρικούπης 1885

    Και εγώ συμπληρώνω σήμερον :

    Ὅσοι τὸ χάλκεον χέρι
    βαρὺ τοῦ φόβου αἰσθάνονται,
    ζυγὸν δουλείας, ἂς ἔχωσι·
    θέλει ἀρετὴν καὶ τόλμην
    ἡ ἐλευθερία.

    " Η Ελλάς έχει το σθένος να ζήσει και θα ζήσει "
    γιατί η Ελλάς δεν είναι ένα κράτος, το Ελλαδικό κράτος που φρόντισαν κάποιοι να το περιορίσουν , η Ελλάς είναι ΕΘΝΟΣ και πάνω από όλα είναι ΠΝΕΥΜΑ και το πνεύμα αυτό δεν θνήσκει ... !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΓΕΝΙΑ ΤΟΝ ΡΕΒΑΝΣΙΣΜΟ ΤΩΝ ''ΣΩΤΗΡΩΝ "ΠΟΥ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ.ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΨΗΦΟ
    Ν.ΣΤΥΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΖΥΡΙΖΑ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΕΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή