Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Πανευρωπαϊκό ψήφισμα για το «ΟΧΙ στη λιτότητα» στο Avaaz...

Εκστρατεία υπέρ ενός πανευρωπαϊκού «Όχι» στη λιτότητα έχει ξεκινήσει το παγκόσμιο κίνημα Avaaz. Μέχρι στιγμής, πάνω από...

400.000 άνθρωποι ζητούν τη διαγραφή του ελληνικού χρέους και καλούν τη Άγκελα Μέρκελ να σταματήσει την επιβολή νέων μέτρων λιτότητας και να διαγράψει το ελληνικό χρέος.


Μέσα σε 24 ώρες, σχεδόν μισό εκατομμύριο Ευρωπαίοι πολίτες ενώνουν τη φωνή τους μαζί με τους περίπου 60.000 Έλληνες που έχουν ήδη υπογράψει το ψήφισμα, πολίτες από την Ολλανδία και την Ισπανία μέχρι τη Γερμανία και την Αυστρία, μοιράζονται διαδικτυακά και γράφουν τα δικά τους προσωπικά μηνύματα στη σελίδα τα οποία και θα παραδοθούν στην Γερμανίδα Καγκελάριο.

Το κείμενο του ψηφίσματος προς την Άνκελα Μέρκελ και τους εκπροσώπους της τρόικας:

«Ως πολίτες της Ευρώπης, σας καλούμε να σταματήσετε την επιβολή μέτρων λιτότητας στην Ελλάδα και να ορίσετε διάσκεψη για την αναδιάρθρωση και διαγραφή του ελληνικού χρέους. Η λιτότητα έχει αποτύχει να δώσει λύση στο πρόβλημα του χρέους και έχει γονατίσει τους πιο αδύναμους πολίτες. Ζητάμε να αλλάξετε στάση και να βάλετε τους ανθρώπους πάνω από τις τράπεζες».

«Καθώς τα ΜΜΕ των ολιγαρχών σπέρνουν τον τρόμο και τον πανικό, εκατοντάδες χιλιάδες Ευρωπαίοι στέλνουν κύμα αλληλεγγύης και ελπίδας στον Ελληνικό λαό. Οι παπαγάλοι της τρόικας μπορεί να παίζουν τα ΜΜΕ στα δάχτυλα, αλλά δεν μπορούν να χειραγωγήσουν το Διαδίκτυο. Αυτή την κρίσιμη στιγμή για τη χώρα μας πρέπει να μείνουμε ενωμένοι ενάντια στις αποτυχημένες πολιτικές λιτότητας», δήλωσε ο Σπύρος Λημναίος από το Avaaz.

Η συλλογή υπογραφών συνεχίζεται στο ψήφισμα Avaaz...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου