Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ 50ΕΥΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΙ ΠΕΤΑΝΕ ......ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΤΟ ΜΑΚΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟ!

Κ.Κ

Πήραν... φωτιά τα κινητά τηλέφωνα των παρευρισκομένων σε εκδήλωση ποδοσφαιρικής ομάδας στα Τρίκαλα το Σάββατο, όταν ένας ....
Ελληνοαμερικανός άρχισε να σκορπά δολάρια για χάρη του Μάκη Χριστοδουλόπουλου!
 Οσοι βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο Ελευθεροχώρι, στην εκδήλωση της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας Μαύροι Αετοί που κατέκτησε το πρωτάθλημα στον Β' όμιλο της Α1 Ερασιτεχνικής, παρακολούθησαν εμβρόντητοι τον ομογενή επιχειρηματία από την Καρδίτσα Γιώργο Τσέλιο, ο οποίος ζει μόνιμα στις ΗΠΑ, να πετάει δεκάδες χαρτονομίσματα του ενός δολαρίου στον Μάκη Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος τραγουδούσε μαζί με τη Χαρά Βέρρα και τον βιρτουόζο του κλαρίνου Παναγιώτη Πλακιά!

 ΟΜΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ"ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ"






Η συμπάθεια που τρέφει για τον δημοφιλή καλλιτέχνη και η φιλία χρόνων που τους ενώνει έκαναν τον κ. Τσέλιο να σηκωθεί από το τραπέζι όπου καθόταν με την οικογένειά του και να αρχίσει να πετάει τα χαρτονομίσματα σαν... φέιγ βολάν!

Οι υπόλοιποι θαμώνες (φίλοι του συλλόγου και όχι μόνο) έμειναν με το στόμα ανοιχτό και τα μάτια γουρλωμένα από την έκπληξη, αφού δεν φανταζόντουσαν ότι στις ζοφερές ημέρες που διανύουμε θα έβλεπαν τέτοιο θέαμα. Πολλοί έσπευσαν να απαθανατίσουν τη σκηνή τραβώντας βίντεο και φωτογραφίες με τα κινητά τους, ενώ ο Ελληνοαμερικανός δεν σταματούσε να τραγουδάει. Αν και ο κόσμος κοιτούσε τον επιχειρηματία σαν να έβλεπε... εξωγήινο, δεν άργησε να παρασυρθεί από την καλή διάθεσή του και να το ρίξει στον χορό και το τραγούδι, ξεχνώντας -έστω προσωρινά- την αγωνία για το μέλλον της χώρας, λίγες ώρες πριν από το κρίσιμο δημοψήφισμα.
Το γλέντι κράτησε έως τις πρώτες πρωινές ώρες και ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, που καλωσόρισε τον επιχειρηματία από την Ατλάντα, έστειλε το δικό του μήνυμα: «Τριάντα δύο χρόνια τώρα έχω γυρίσει τον μισό πλανήτη. Γνωρίζω ένα δικό σας παιδί από την Καρδίτσα που με έχει βοηθήσει στην Αμερική. Θέλω να πω ότι ο Γιώργος ήρθε από τις ΗΠΑ για το σημερινό γλέντι» είπε και απηύθυνε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον κόσμο: «Νομίζω ότι οι Ελληνες δεν θα πεθάνουν ποτέ! Αλλοι θα φύγουν. Αυτός ο τόπος είναι άγιος».
Ο Γιώργος Τσέλιος διατηρεί τα τελευταία 13 χρόνια τρία καφέ - εστιατόρια στην Ατλάντα, ενώ τα προηγούμενα 24 χρόνια λειτουργούσε το Coach House Dinner στο Γουεστσέστερ της Νέας Υόρκης.






ΚΟΥ- ΚΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου