Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ ! ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕ.... ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ ΚΑΦΑΣΙΑ ΜΕ 50ΕΥΡΑ !(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)

Για… «ψάρεμα» βγήκαν οι  κάτοικοι της παρακάτω  πολύ  γνωστής  Ελληνικής  πόλης αφού για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα είδαν .......
σε ποτάμι της πόλης να επιπλέουν χαρτονομίσματα των 50 ευρώ.Σύμφωνα με τοtrikalanews.gr ο οδηγός ενός αγροτικού αυτοκινήτου που κινούνταν προς την Πύλη Τρικάλων, φτάνοντας στην γέφυρα του «Καραβόπορου» ποταμού, άνοιξε το παράθυρο του εν κινήσει οχήματος και σκόρπισε στον αέρα άγνωστο αριθμό από χαρτονομίσματα των 50 ευρώ.

                 
         
                                         

Αμέσως επικράτησε πανικός με οδηγούς διερχόμενων οχημάτων και από τα 2 ρεύματα κυκλοφορίας να κινητοποιούν τα οχήματα τους και να αρχίζουν να κηνυγούν τα χαρτονομίσματα που έπαιρνε ο αέρας κι άλλους να τα «ψαρεύουν» στις όχθες του ποταμού.
                 

              
     

Αμέσως ειδοποιήθηκε για το συμβάν η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων που επιλήφθηκε της υπόθεσης.


              
                  
Υπενθυμίζεται ότι στα μέσα Μαΐου μία οικογενειακή διένεξη είχε οδηγήσει άγνωστο ποσό χρημάτων στην κοίτη του Ληθαίου ποταμού που διασχίζει την πόλη των Τρικάλων, δημιουργώντας πανικό στους Τρικαλινούς που έσπευσαν να αρχίσουν «τα μπάνια» νωρίς - νωρίς.

                 

                

Όπως είχε τότε γίνει γνωστό ένας νεαρός μετά από καβγά με τον πατέρα του, είχε πάρει χρήματα που εκείνος φυλούσε στο σπίτι και τα είχε πετάξει στο ποτάμι.

                

Στην θέα των χαρτονομισμάτων που σκορπούσε ο νεαρός, περαστικοί τότε όρμησαν στην κοίτη του ποταμού και τα «ψάρεψαν», ενώ επί αρκετή ώρα το ιδιότυπο αυτό και πρωτοφανές «ψάρεμα» συνεχιζόταν με τους «πρωταγωνιστές» πατέρα και γιο να έχουν απομακρυνθεί από το σημείο πριν φτάσουν σε αυτό οι αστυνομικοί.






ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου