Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Το επίσημο ανακοινωθέν του Eurogroup

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Συμβουλίου των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης για την Ελλάδα.....

Ως θετικό βήμα στην όλη διαδικασία αξιολογεί το Eurogroup τη νέα ελληνική πρόταση, την οποία καλωσορίζει στην επίσημη ανακοίνωσή του.
Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης ζήτησαν από τους θεσμούς να ξεκινήσουν άμεσα τις εργασίες, από κοινού με της ελληνικές Αρχές, ούτως ώστε να καταστεί εφικτή μια συμφωνία εντός της εβδομάδας.
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης του Eurogroup:
«To Eurogroup ευρέως καλωσορίζει μια νέα εκδοχή του μεταρρυθμιστικού σχεδίου, που υπέβαλλαν οι ελληνικές Αρχές σήμερα το πρωί, πριν τη συνεδρίαση, το οποίο θεωρείται ως ένα θετικό βήμα στην όλη διαδικασία.
Το Eurogroup ζήτησε από τους Θεσμούς (την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο) να αρχίσουν να αναλύουν αυτή τη νέα πρόταση και μαζί με τις ελληνικές Αρχές να εργαστούν για να διαμορφώσουν μια λίστα βασικών προτεραιοτήτων με στόχο την επίτευξη συμφωνίας επί του μεταρρυθμιστικού πλάνου μέσα στην εβδομάδα.
Το Eurogroup πιθανώς να συνεδριάσει εκ νέου μέσα στην εβδομάδα».
Πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου