Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

ΣΧΕΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ - ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΙΡΡΑΣ : ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ...

Τ' Άϊ-Γιαννιού το πανηγύρι...

   Ο Δημοτικός Σύμβουλος Γεώργιος Δρακάκης, με μια εχθεσινή επιστολή του, ψέγεται τον Δήμαρχο, για τις ιδιόρρυθμες,.... έως και ακατανόητες κατά την άποψή μας σχέσεις του, με το Τοπικό Συμβούλιο της Κίρρας.  Ένα 3μελέςΣυμβούλιο, με ξεχωριστή σύνθεση, όπου οι προσωπικές σχέσεις των Συμβούλων, έχουν ξεπεράσει κατά πολύ το επίπεδο της συνεργασίας.  Κατά το κοινώς λεγόμενον, δεν χωρούν και οι τρεις μαζί, σε ένα δωμάτιο.

Και ενώ το ...αυτοδιοίκητον της Κοινότητος, δεν ελέγχεται, παρεμβαίνει (γραπτώς...) ο Δήμαρχος και κατά την δική του άποψη, ερμηνεύει τον Καλλικρατικό Νόμο και τον προσαρμόζει στις ανάγκες της ...προστατευομένης του Προέδρου της Κοινότητος.  Κατά το κοινώς λεγόμενον, προεδρεύει αντ' αυτής...

  Παρ' ότι το πανηγύρι του Άϊ-Γιαννιού στην Κίρρα αργεί ακόμη, ήδη έχουν αρχίσει να παίζουν τα όργανα και εντός ολίγου, θα ανασηκωθούν και οι έτοιμοι να εκτονωθούν θιασώτες, οπότε θα αρχίσουν και οι χοροί.
Κι ο Λογαριασμός στην Κίρρα...

σ.σ. : Στις 15 Ιουλίου αφικνείται στην Κίρρα ο εξαιρετικός Γάλλος αρχαιολόγος και φίλος της περιοχής Zulien Jurback, συνοδευόμενος από μια ομάδα νεαρών Γάλλων φοιτητών της αρχαιολογίας, προκειμένου να συνεχίσουν τις εδώ και μερικά έτη ανασκαφές στην Κοινότητα.  Αυτός ο αγαπητός από όλους μας εδώ άνθρωπος, έχει αποδείξει ότι αγαπά την Κίρρα και ενδιαφέρεται για το καλό της.  Μήπως θα έπρεπε να του ζητηθεί να αναλάβει και την Προεδρία της Κοινότητος;...  Για το καλό του τόπου...

(Μετά από την επιστολή του κου Δρακάκη, παρατίθεται και η σχετική αλληλογραφία Δημάρχου-Προέδρου-Μελών του Τοπικού Συμβουλίου Κίρρας)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου