Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Έτσι δρούσε ο "αετονύχης" διευθυντής της Εθνικής Τράπεζας!

Συνελήφθη, σε περιοχή της Δυτικής Αττικής, ο 49χρονος διευθυντής υποκαταστήματος πιστωτικού ιδρύματος, για εξαπάτηση πελατών-καταθετών, ενώ το όφελός του από την παράνομη δραστηριότητά του υπολογίζεται σε ποσό 1.220.000 ευρώ. .....


Σε βάρος του, σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για απάτη και πλαστογραφία, για παράβαση της φορολογικής νομοθεσίας, καθώς και των νόμων περί νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και όπλων.



Έτσι δρούσε ο "αετονύχης" διευθυντής της Εθνικής Τράπεζας!

Του Γιάννη Βασιλακόπουλου 

 Η κομπίνα ήταν πολύ καλά στημένη. Ο κύριος  κουστουμαρισμένος, φαινομενικά αξιοπρεπής, αρκετά επικοινωνιακός – και κυρίως – διευθυντής του υποκαταστήματος της Εθνικής  τράπεζας, στην Μάνδρα Αττικής, μιας περιοχής χτυπημένης από μνημόνιο και κρίση.

Είναι κι οι καιροί παράξενοι, ευνοϊκοί για να ανθίζουν τέτοια λογής … μπουμπούκια! Ο κύριος αυτός , λοιπόν  πουλώντας, σύμφωνα με πληροφορίες και πολλές καταγγελίες από κατοίκους που γνώριζαν, υποπτεύονταν ή υπέφεραν από τα … καμώματα του,  λόγω θέσης… εσωτερική πληροφόρηση σε μικροκαταθέτες και μικρούς και μεσαίους επιχειρηματίες της περιοχής, με μικρά κομποδέματα, τους τα ξάφριζε, τους «έβαζε» στο χέρι και διήγαγε πολυτελή βίο που περιείχε καζίνο, διασκεδάσεις και άλλα παρόμοια.

Το κόλπο ήταν απλό. Τρομοκρατούσε τους πελάτες της τράπεζας με έλεγχο κεφαλαίων, χρεωκοπία ,και Grexit λέγοντας τους ότι … μιλάει με υψηλά κλιμάκια της κυβέρνησης, της Αντιπολίτευσης και των Βρυξελλών. Τους έταζε παραδείσους και επενδυτικά προγράμματα στο πλαίσιο των οποίων τα λιγοστά λεφτά τους – κυρίως μιλώντας για επενδυτικά προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής - , θα ήταν «τάχα ασφαλή».

Στο μεταξύ, ο ίδιος έκανε την μπάζα του, σύμφωνα με καταγγελίες, η οποία έφτασε στο σύνολο της το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό – σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες – των 5 εκ. ευρώ.  Μια τέτοια καταγγελία οδήγησε στη σύλληψη του.

Η  τοπική κοινωνία στη Μάνδρα Αττικής, είναι ανάστατη, αλλά και ανακουφισμένη,  από το πρωί του Σαββάτου  αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του news4all.gr συνελήφθη ο Διευθυντής του τοπικού Υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τα θύματα θα κινηθούν νομικά  όπως είναι φυσικό εναντίον του για την απάτη όπως και εναντίον της Τράπεζας. Το ενδιαφέρον είναι πως ακόμη δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποια αντίδραση της διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας για αυτόν το ιδιότυπο … «ριφιφί» του τοπικού διευθυντή της στις μικρές καταθέσεις των πελατών της.

1 σχόλιο:

  1. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ......ΟΠΩΣ....

    "Από τις έρευνες που έγιναν στην οικία και το Ι.Χ αυτοκίνητό του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Το ποσό των 56.045 ευρώ, τρία περίστροφα, δύο πιστόλια, μία καραμπίνα, τρία κυνηγετικά όπλα, πλήθος βιβλιαρίων καταθέσεων, καρτών και εγγράφων διαφόρων φυσικών προσώπων."
    http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500006658

    ΑπάντησηΔιαγραφή