Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Οι πρώτοι των πρώτων απ΄ όλα τα λύκεια της Φθιώτιδας

Φαίδων Ανδρεαδάκης (6ο Λύκειο, 19.880 μόρια) (φώτο): Πρώτος των πρώτων όχι μόνο στη Φθιώτιδα αλλά και Πανελλαδικά!!!....
Μια από τις υψηλότερες επιδόσεις όχι μόνο στην Φθιώτιδα, αλλά και σε όλη τη χώρα, πέτυχε ο μαθητής του 6ου Λυκείου ΛαμίαςΦαίδων Ανδρεαδάκης, ο οποίος στο 2ο και 4ο πεδίο συγκεντρώνει 19.880 μόρια.
Δείτε τι βαθμούς έπιασε:
20  Μαθηματικά
20  Χημεία
20  Φυσική Κατεύθυνσης
20  Φυσική Γενικής Παιδείας
19,5 Βιολογία Κατεύθυνσης
19,1 Έκθεση
Γιάννης Γαλάνης (3ο Λύκειο, 19.560 μόρια):
Βλέπει την κορυφή με 19.560 μόρια
Μια από τις υψηλότερες επιδόσεις στην Φθιώτιδα πέτυχε ο μαθητής του 3ου Λυκείου Λαμίας, Γιάννης Γαλάνης συγκεντρώνοντας 19.560 μόρια στο 3ο πεδίο.
 
Οι επιδόσεις του μάλιστα σε αρκετά μαθήματα ήταν εξαιρετικές καθώς χτύπησε 20άρια σε Βιολογία και Χημεία.
Στόχος του η εισαγωγή του στην Ιατρική Σχόλη, κάτι το οποίο με βάση την επίδοσή του θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο.
Ο ίδιος τονίζει ότι "η επιτυχία ήρθε μετά από δύο χρονιές με... φουλ τις μηχανές, πολύ διάβασμα και λίγο ύπνο".
Χριστίνα Κοτρώτσου (Λύκειο Κ. Τιθορέας, 19.375 μόρια):Αρκετές επιλογές έχει στη διάθεσή της για την συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου η Χριστίνα-Ευθυμία Κοτρώτσου από το Λύκειο Κάτω Τιθορέας, καθώς τόσο η απόδοσή της στις Πανελλαδικές εξετάσεις, όσο και η βαθμολογίας της στο σχολείο κατά τη διάρκεια της χρονιάς της δίνουν το περιθώριο να επιλέξει το πεδίο που θα ακολουθήσει.
Η ίδια ωστόσο είχε βάλει τα προηγούμενα χρόνια ως στόχο την Ιατρική και φαίνεται ότι τα κατάφερε.
Στο 3ο πεδίο συγκεντρώνει 19.375 μόρια και ήδη κάνει όνειρα, ενώ αντίστοιχη είναι η επίδοση της και στο 2ο και 4ο πεδίο όπου συγκεντρώνει 19.385 μόρια.
Δηλώνει ικανοποιημένη και θεωρεί ως κλειδί της επιτυχίας το συστηματικό διάβασμα.
Τίμος Γιαννακάς (6ο Λύκειο, 19.325 μόρια):Σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα κυμάνθηκε η επίδοση του Τίμου Γιαννακά, μαθητή του 6ου Λυκείου Λαμίας, ο οποίος στο 3ο πεδίο συγκέντρωσε 19.325 μόρια και βρίσκεται πολύ κοντά στην εισαγωγή του στην Ιατρική Σχολή.
Ο ίδιος μάλιστα δηλώνει δικαιωμένος από την όλη προσπάθεια, καθώς η σχολική χρονιά που ολοκληρώθηκε ήταν ιδιαίτερα δύσκολη.
Επισημαίνει μάλιστα ότι αν και δεν υπήρξαν υπερβολές χρειάζεται αρκετή ξεεκούραση...
Χρύσα Γιαλούρη (Λύκειο Κ. Τιθορέας, 19.315 μόρια):Οι σχολές της Ιατρικής, της Φαρμακευτικής και της Βιολογίας είναι στις πρώτες προτιμήσεις της Χρυσούλας Γιαλούρη, από το Λύκειο της Κάτω Τιθορέας, η οποία έχει συγκεντρώσει βάσει της βαθμολογίας της 19.315 μόρια στο 3ο πεδίο, μια από τις υψηλότερες επιδόσεις.
Η ίδια δηλώνει δικαιωμένη στην προσπάθειά της και η επίδοσή της, της επιτρέπει να σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις της.
Μαρία Πορφυρία Αδάμ (Λύκειο Μαλεσίνας, 19.200 μόρια):
Η Ιατρική αποτελεί τον βασικό στόχο της Μαρίας - Πορφυρίας Αδάμ, μαθήτριας του Λυκείου Μαλεσίνας.
Οι βαθμοί στα μαθήματα των Πανελλαδικών εξετάσεων και τα μόρια που συγκέντρωσε την φέρνουν πολύ κοντά στο να εκπληρώσει τον στόχο της καθώς τα 19.200 μόρια είναι από τα πιο υψηλά στην Φθιώτιδα, με την ίδια να επισημαίνει ότι τα κατάφερε "με την βοήθεια του Θεού".
Παρασκευή Τάσσιου (1ο Λύκειο, 19.150 μόρια):
"Όνειρο ζωής" χαρακτηρίζει την εισαγωγή της στο Ιστορικό - Αρχαιολογικό της Θεσσαλονίκης η μαθήτρια του 1ου Λυκείου Λαμίας, Παρασκευή Τάσσιου, με το όνειρό της να γίνεται πραγματικότητα μετά τους πολύ καλούς βαθμούς στις Πανελλαδικές εξετάσεις και τα 19.150 μόρια που συγκέντρωσε στο 1ο πεδίο.
Η ίδια αισθάνεται δικαιωμένη, προσδιορίζοντας παράλληλα ότι η προσπάθεια που κατέβαλλε ήταν σε φυσιολογικά επίπεδα.
Ωστόσο η διάρκεια της χρονιάς ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, με πολύ διάβασμα και λίγο ύπνο, όπως η ίδια επισημαίνει.
Νικολέτα Σουλιμά (Λύκειο Μαλεσίνας, 18.986 μόρια):
Όχι υπερβολικό διάβασμα, αλλά συνέπεια όλες τις χρονιές ήταν το μυστικό για την επιτυχία σύμφωνα με τα όσα μας ανέφερε η μαθήτρια του Λυκείου Μαλεσίνας Νικολέτα Σουλιμά, η οποία συγκεντρώνει 18.986 μόρια στο 3ο πεδίο και έχει ως πρώτη επιλογή την Σχολή Φαρμακευτικής.
Παράλληλα επισημαίνει ότι όλη η χρονιά πέρασε με πιεστικές και πολλές ώρες στα φροντιστήρια, ενώ δεν παραλείπει να τονίσει πως ήταν μεγάλη η βοήθεια τους μέχρι και αργά το βράδυ.
Γιώργος Τσιμπούκης (2ο Λύκειο, 18.770 μόρια):Στο γήπεδο για προπόνηση βρέθηκε μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών ο μαθητής του 2ου Λυκείου Λαμίας Γιώργος Τσιμπούκης καθώς στόχος του είναι η εισαγωγή στην Σχολή Αξιωματικών της Αστυνομίας, που απαιτεί καλές επιδόσεις και στα αγωνίσματα.
Τα δύσκολα πάντως πέρασαν καθώς στις Πανελλαδικές εξετάσεις παίρνει αρκετά υψηλή βαθμολογία με 18.770 μόρια που καθιστούν εφικτό το στόχο του.
Τζωρτζίνα Ψυχογιού (Λυκείου Μακρακώμης, 18.746 μόρια):Ικανοποιημένη δηλώνει η μαθήτρια του Λυκείου Μακρακώμης Τζωρτζίνα Ψυχογιού με τα 18.746 μόρια που συγκεντρώνει στο 1ο πεδίο, τα οποία της δίνουν τη δυνατότητα να πετύχει το στόχο της στην Νομική Αθηνών.
Η επίδοση αυτή όπως μας σημειώνει η ίδια ήρθε μέσα από αρκετό διάβασμα και συστηματική δουλειά, ενώ εκφράζει την ικανοποίησή της από το τελικό αποτέλεσμα.
Αγγελική Λιάγκα (1ο Λύκειο, 18.735 μόρια):
Την εισαγωγή στο Φυσικό ή στο Μαθηματικό της Θεσσαλονίκης έχει ως στόχο η μαθήτρια του 1ου Λυκείου Λαμίας Αγγελική Λιάγκα.
Η επίδοσή της στα μαθήματα και τα 18.735 μόρια που συγκέντρωσε στο 2ο πεδίο την φέρνει πολύ κοντά στον στόχο της.
Βέβαια η Αγγελική κάνει λόγο για μια δύσκολη χρονιά "με μεγάλη πίεση, γιατί ήθελα να πετύχω", ενώ επισημαίνει ότι αυτό που χρειάζεται τώρα "είναι να αναπληρώσω τον ύπνο και την ξεκούραση".
Μάγια Πάπουτσα (2ο Λύκειο, 18.702 μόρια):
Αρκετές επιλογές έχει στη διάθεσή της με τα 18.702 μόρια που συγκέντρωσε στο 3ο πεδίο η μαθήτρια του 2ου Λυκείου Λαμίας Μάγια Πάπουτσα.
Η ίδια έχεις στις σκέψεις της τις Σχολές Επιστημών Υγείας, καθώς και τις Πολυτεχνικές Σχολές και δηλώνει ικανοποιημένη για ένα αποτέλεσμα που ήρθε μέσα από διάβασμα, χωρίς όμως υπερβολές.
Σημειώνει μάλιστα ότι είχε ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή της και αυτό που την προβλημάτισε κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς ήταν το άγχος και η ψυχολογική πίεση που ένιωθε για την ημέρα των εξετάσεων.
Παναγιώτης Πολυζωίδης (1ο Λύκειο, 18.626 μόρια):
Για αρκετή δύσκολη χρονιά κάνει λόγο και ο Παναγιώτης Πολυζωίδης, μαθητής του 1ου Λυκείου Λαμίας, που συγκέντρωσε 18.626 μόρια στο 3ο πεδίο, στοχεύοντας στην Ιατρική Σχολή.
Ο ίδιος ωστόσο μας επισημαίνει πως "η υψηλή βαθμολογία ήρθε μετά από πολλές ώρες διάβασμα, με ισορροπία στις εξόδους και την ξεκούραση", προσδιορίζοντας παράλληλα ότι φρόντισε να συνδυάσει την προσπάθεια με τις ανάγκες της καθημερινότητας του και σημειώνει χαρακτηριστικά πως "δεν νιώθω ότι στερήθηκα κάτι".
Σταυρούλα Ηλιοπούλου (Λύκειο Υπάτης, 18.600 μόρια):Την υψηλότερη επίδοση στο σχολείο της αλλά και μια από τις υψηλότερες στην Φθιώτιδα πέτυχε η μαθήτρια Λυκείου Υπάτης Σταυρούλα Ηλιοπούλου συγκεντρώνοντας 18.600 μόρια.
Στόχος της είναι η εισαγωγή της στην Βιολογική Σχολή, κάτι που το πέτυχε μέσα από αρκετό και συστηματικό διάβασμα.
Ιουλία Γούσιου (Λύκειο Ν. Μοναστηρίου, 18.278 μόρια):Τους υψηλότερους βαθμούς στο σχολείο της, αλλά και μια συνολική επίδοση ανάμεσα στις μεγαλύτερες της Φθιώτιδας, πέτυχε η μαθήτρια των λυκειακών τάξεων του Νέου Μοναστηρίου Ιουλία Γούσιου, καθώς συγκέντρωσε 18.278 μόρια στο 5ο πεδίο.
Η επίδοσή της σύμφωνα με τα όσα μας είπε, ήρθε μέσα από αρκετό διάβασμα, χωρίς υπερβολές και χωρίς να νιώσει τεράστια πίεση και της δίνει την δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε σχολές Οικονομικού τομέα και την Σχολή Αξιωματικών της Αστυνομίας.
Ιωάννα Κεφαλά (Λύκειο Καμένων Βούρλων, 18.232 μόρια):
Για δεύτερη χρονιά έδινε φέτος Πανελλήνιες η Ιωάννα Κεφαλά, από το Λύκειο των Καμένων Βούρλων, αφού την πρώτη είχε πετύχει Φιλολογία χωρίς να παρακολουθήσει τη Σχολή.
Φέτος διάβασε τις ίδιες και ίσως περισσότερες ώρες με την προσπάθειά της να δικαιώνεται, καθώς συγκέντρωσε 18.232 μόρια στο 1ο πεδίο και στοχεύει την εισαγωγή στην ΣΑΣ Νομική ή Νομική.
Η ίδια δηλώνει πως πέρασε μια "άνετη χρονιά μόνο στο γεγονός ότι δεν είχα πρωινά μαθήματα, αλλά το διάβασμα πολλές φορές ήταν διπλό, γιατί ο στόχος της ΣΑΣ Νομικής είναι στόχος ζωής."
Βασίλης Μπαλτσάκης (3ο Λύκειο, 18.150 μόρια):
Ικανοποιημένος δηλώνει ο μαθητής του 3ου Λυκείου Λαμίας Βασίλης Μπαλτσάκης μετά τα 18.150 μόρια που συγκέντρωσε στο 5ο πεδίο.
Επισημαίνει μάλιστα ότι η επίδοση αυτή ήρθε μετά από αρκετά δύσκολη χρονιά με πολύ διάβασμα και λίγο ελεύθερο χρόνο.
Ωστόσο ο ίδιος σημειώνει ότι δεν είναι από τους μαθητές που διάβαζε ιδιαίτερα, αλλά η επίδοσή του προέρχεται μέσα από συστηματική δουλειά, όχι μόνο φέτος, αλλά και τα προηγούμενα χρόνια.
Παναγιώτης Πιλάτος (Λύκειο Σπερχειάδας, 18.100 μόρια):
Η εισαγωγή τους σε κάποια Στρατιωτική Σχολή είναι ο στόχος του Παναγιώτη Πιλάτου, μαθητή του Λυκείου Σπερχειάδας, ο οποίος συγκεντρώνει 18.100 μόρια στο 4ο πεδίο.
Ωστόσο ο ίδιος σημειώνει ότι δεν είναι από τους μαθητές που διάβαζε ιδιαίτερα, αλλά η επίδοσή του προέρχεται μέσα από συστηματική δουλειά, όχι μόνο φέτος αλλά και τα προηγούμενα χρόνια.
Αγγελική Σκαμαγκούλη (3ο Λύκειο, 18.099 μόρια):
Η Νομική είναι η 1η επιλογή της Αγγελικής Σκαμαγκούλη, μαθήτριας του 3ου Λυκείου Λαμίας, η οποία παράλληλα έχει στην σκέψη της την Αγγλική Φιλολογία.
Στόχοι που φαίνεται να είναι εφικτοί μέσα από την επίδοσή της στις Πανελλαδικές εξετάσεις και τα 18.099 μόρια που συγκέντρωσε.
Κλειδί για την επιτυχία της, όπως η ίδια μας δηλώνει, ήταν "η συνέπεια στο διάβασμα, όχι μόνο τη φετινή χρονιά αλλά και τα προηγούμενα χρόνια". Ωστόσο οι απαιτήσεις φέτος ήταν αρκετά μεγάλες και χρειάστηκε διάβασμα μέχρι αργά το βράδυ.
Οδυσσέας Στέφας (Λύκειο Καμένων Βούρλων, 18.094 μόρια):
Στη Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών του Πολυτεχνείου στοχεύει ο μαθητής του Λυκείου Καμένων Βούρλων Οδυσσέας Στέφας.
Στόχος μάλιστα εφικτός, μετά τα 18.094 μόρια που συγκεντρώνει στο 2ο και 4ο πεδίο και τα οποία προήλθαν μέσα από αρκετό διάβασμα κυρίως τον τελευταίο χρόνο και μάλιστα "από την άνοιξη και μετά", όπως χαρακτηριστικά σημειώνει ο ίδιος, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίηση του.
Πάντως η ίδια δηλώνει ευχαριστημένη που δικαιώθηκε η πρώτη μάχη της ζωής της.
Κωνσταντίνα Ντάλταρη (3ο Λύκειο, 18.046 μόρια):
Η είσοδός της στην Σχολή Διοικητικού της Αεροπορίας αποτελεί όνειρο ζωής για την μαθήτρια του 3ου Λυκείου Λαμίας, Κωνσταντίνα Ντάλταρη.
Το δύσκολο κομμάτι για την επίτευξη του στόχου της φαίνεται ότι έχει επιτευχθεί, μετά τα 18.046 μόρια που συγκέντρωσε στο 5ο πεδίο, κάτι που προήλθε μέσα από την υπομονή και επίμονο διάβασμα, καθώς και στέρηση εξόδων και ύπνου.
Ωστόσο η προσπάθεια για την ίδια συνεχίζεται με καθημερινές προπονήσεις, αφού η Σχολή που την ενδιαφέρει απαιτεί και επιδόσεις σε αγωνίσματα.
Μαρία Οικονόμου (Λύκειο Σπερχειάδας, 17.675 μόρια):
Η είσοδός της στην Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών ήταν ο μεγάλος στόχος της μαθήτριας του Λυκείου Σπερχειάδας Μαρίας Οικονόμου.
Τα μόρια που συγκέντρωσε στο 4ο πεδίο είναι 17.675, που της δίνουν την δυνατότητα να πετύχει τον στόχο της.
Μάλιστα η Μαρία σε τέσσερα μαθήματα άγγιξε σχεδόν το άριστα, καθώς η βαθμολογία της ήταν σε όλα πάνω από 19,6 και η ίδια επισημαίνει ότι η χρονιά κύλησε με αρκετό διάβασμα, χωρίς ωστόσο υπερβολές.
Γιώργος Πολίτης (Λύκειο Υπάτης, 17.441 μόρια):
Δικαιωμένος από την προσπάθεια που κατέβαλε δηλώνει ο Γιώργος Πολίτης, μαθητής του Λυκείου Υπάτης, ο οποίος συγκέντρωσε 17.441 μόρια στο 5ο πεδίο και στοχεύει στην εισαγωγή του στη Σχολή Αξιωματικών της Αστυνομίας.
 
Η επίδοσή ήρθε μετά από αρκετό διάβασμα καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
 
Ευαγγελία Στεφανή (1ο Λύκειο, 17.350 μόρια):
Το Πολυτεχνείο είναι ο στόχος της Ευαγγελίας Στεφανή από το 1ο Λύκειο Λαμίας, ένας στόχος που πλέον είναι εφικτός μετά τα 17.350 μόρια που συγκέντρωσε στο 4ο πεδίο, αν και στο 5ο πεδίο συγκεντρώνει 18.219 μόρια.
Ωστόσο η ίδια επιθυμεί ως πρώτη επιλογή την Σχολή Πολιτικών Μηχανικών με τους κόπους της να δικαιώνονται μετά από "μια αρκετά δύσκολη χρονιά, με πολύ διάβασμα", όπως η ίδια δηλώνει, επισημαίνοντας παράλληλα με νόημα ότι "αυτό που μου έλειψε ήταν ο ύπνος και η ξεκούραση".
Πηγή: Εφ. 'Ημέρα"
lamiareport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου