Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Στέλεχος "Ποταμιού": Να μην υπάρχει συμφωνία για να πέσει η κυβέρνηση

Κι όμως. Μετά τον απίθανο πρώην τομεάρχη Υγείας "του Ποταμιού" Λιαρόπουλο που στην αρχή της διαπραγμάτευσης είχε γράψει το αμίμητο «Γερούν γερά, σπάσ'του τον τσαμπουκά», ....
έρχεται τώρα ο τομεάρχης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Λεωνίδας Καστανάς, ο οποίος ζητά να μην υπογραφεί καμία συμφωνία, να προκληθεί οξεία πολιτική κρίση, ώστε… να πέσει η κυβέρνηση.
Ο υπεύθυνος του Τομέα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Ποταμιού, Λεωνίδας Καστανάς, έγραψε λοιπόν στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ότι «το πρόβλημα δεν είναι μια φορομπηχτική συμφωνία». Αντίθετα, σύμφωνα με τον ίδιο το μεγάλο πρόβλημα εντοπίζεται στην ίδια την κυβέρνηση και η μόνη λύση είναι να μην συμφωνήσει ώστε να υπάρξει πολιτική κρίση και να πέσει.
       

Όπως ήταν αναμενόμενο υπήρξαν σοβαρές αντιδράσεις μέσω σχολίων στη δημοσίευση, ειδικά σε σχέση με την "αντιδημοκρατική εκτροπή" στην οποία αναφέρεται. Με νέα του ανάρτηση εξήγησε πως ως αντιδημοκρατική εκτροπή που μπορεί να προκύψει μόνο από την πλευρά της κυβέρνησης, θα θεωρήσει τυχόν δέσμευση καταθέσεων ή ελέγχους κεφαλαίων.
Το γενικό συμπέρασμα που προκύπτει ωστόσο από αυτή τη δημόσια παρέμβαση άλλου ενός μεσαίου στελέχους "του Ποταμιού" είναι πως δεν έχουμε όλοι σε αυτή τη χώρα τις ίδιες προτεραιότητες και τα ίδια συμφέροντα. Οι περισσότεροι θέλουν μια όσο το δυνατόν τίμια συμφωνία που θα δείχνει το δρόμο για την έξοδο από την κρίση. Κάποιοι άλλοι όμως, βλέπουν πως με την παρούσα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ. δεν εξυπηρετούνται τα συμφέροντά τους, χαλάνε οι δουλειές τους κι άρα νοιάζονται περισσότερο για την πτώση της κυβέρνησης παρά για το καλό της χώρας. 
koutipandoras

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου