Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ Γ. Ν. ΑΜΦΙΣΣΑΣ Η ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ

Γράφει ο Πέτρος Βέργος.
Η δημοσιοποίηση του θέματος και η αγάπη του κόσμου έκανε την γιατρό να αλλάξει γνώμη....


Φαίνεται ότι μερικές τουλάχιστον φορές, δημοσιεύματα όπως το χθεσινό που αναφερόταν στην παραίτηση από το Νοσοκομείου Άμφισσας της Ακτινολόγου κας Laura Raffo (ΕΔΩ), ενεργοποιούν τα αντανακλαστικά και της κοινωνίας και των πολιτικών.
Το καλό σ' αυτή την περίπτωση είναι ότι η συγκεκριμένη γιατρός, όπως ήδη είχα αναφέρει στο δημοσίευμα, χαίρει μεγάλης εκτίμησης από την τοπική κοινωνία. Υπήρξε όπως άλλωστε αναμενόταν, πληθώρα τηλεφωνημάτων πολιτών που της εξέφραζαν την στήριξή τους, την αγάπη τους και την παρακαλούσαν να πάρει πίσω την απόφασή της και να παραμείνει στην θέση της. Αυτό σε συνδυασμό και με την παρέμβαση του βουλευτή του κ. Κωστοπαναγιώτου η καλή γιατρός τελικά άλλαξε γνώμη και παραμένει.
Εγώ απ΄την πλευρά μου και εκ μέρους πολλών φίλων συμπολιτών που ενδιαφέρθηκαν και παρενέβησαν για το συγκεκριμένο θέμα, οφείλω να ευχαριστήσω την κα Raffo για την ενημέρωση που μας έκανε και για την απόφασή της και να της υποσχεθώ ότι θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας να μπορέσουμε να βοηθήσουμε για την καλυτέρευση των συνθηκών που επικρατούν στο Νοσοκομείο.
petrosdiver.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου