Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Θ. Πετράκος: Δεν είμαστε οπαδοί του «Βασίλη κάτσε φρόνιμα»

Με τη φράση «δεν είμαστε οπαδοί του Βασίλη κάτσε φρόνιμα, να γίνεις νοικοκύρης» σχολίασε στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής....
ο κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος τη φράση «το παιχνίδι τελείωσε» που απηύθυνε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ.
«Ο ελληνικός λαός δεν είναι ιδεολογικός πρόγονος αυτών που θεωρούσαν ότι η Ελλάδα είναι ψωροκώσταινα. Αυτός ο λαός και αυτή η κυβέρνηση έχουν ιδεολογικούς πρόγονους μεγάλους αγωνιστές, όπως ο Δημήτρης Μπάτσης που δολοφονήθηκε από το παρακράτος την μετεμφυλιακή περίοδο», τόνισε ο κ. Πετράκος αναφερόμενος στον συγγραφέα του μνημειώδους βιβλίου «Η βαρειά βιομηχανία στην Ελλάδα» που εκδόθηκε το 1947.
«Αυτή η χώρα έχει δυνατότητες, μπορεί να ζήσει και να επιβιώσει» υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Δεν είμαστε οπαδοί του «Βασίλη κάτσε φρόνιμα να γίνεις νοικοκύρης». Κουβαλάμε αποσκευές αυτών που αγωνίζονται και δεν διστάζουν να προχωρήσουν μόνοι τους σε ένα σκληρό κόσμο. Μπορούμε να προχωρήσουμε και η Ελλάδα να επιβιώσει και να μεγαλουργήσει».
naftemporiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου