Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Ομαδική εγκατέλειψη 70 σκυλιών σε δάσος !!!!!!!!!Ζητούνται φιλοξενίες

70 ΜΙΚΡΟΣΩΜΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΟΥΡΟΥΤΑΣ - ΜΑΡΑΘΙΑΣ του Νομού Ηλείας. 
Την Τριτη 9-6-15 η ομάδα Φιλοζωοι Αμαλιαδας ανακάλυψε στο σημείο αυτό, 70 σκυλάκια παρατημένα μέσα στο δάσος. 
Το άτομο που τα παράτησε τους είχε πετάξει για τροφή ωμά κρέατα. .....
Πρόκειται για μαζική εγκατάλειψη ζώων και η Αστυνομία, η Εισαγγελέας και ο Δήμαρχος έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τον εντοπισμό του δράστη αλλά και για να τραφούν τα σκυλιά. 

Ο Δήμαρχος Αμαλιάδος παρέχει ηδη τροφή στα ζώα και προσπαθεί για την άμεση επίλυση του προβλήματος. Η ομάδα Φιλοζωοι Αμαλιαδας αποτελείται απο 5 ενεργά μέλη που ταϊζουν τα ζώα μέσα στο δάσος. Η ομάδα ζητά φιλοξενίες και υιοθεσίες. Τα περισσότερα σκυλάκια έχουν δερματικά ή άλλα προβλήματα. Τα σκυλάκια είναι ημίαιμα, μικρόσωμα και τα περισσότερα είναι θηλυκά , μη στειρωμένα. Είναι φοβικά, βλέπουν άνθρωπο και κρύβονται στο δάσος. 

Ζητούνται άνθρωποι να ανοίξουν τα σπίτια τους για να φιλοξενήσουν τα σκυλάκια και να τα βοήθησουν να κάνουν τις θεραπείες που θα τους υποδείξει ο συνεργαζόμενος κτηνίατρος. Η τροφή για τα ζώα είναι ήδη εξασφαλισμένη απο τον Δήμο Αμαλιάδος και απο την φιλοζωϊκή Αδέσποτες Πατούσες Πύργου. 

Παρακαλούμε όποιος θέλει να βοήθησει με φιλοξενία, υιοθεσία, χρήματα για στειρώσεις και για τις θεραπείες τους να επικοινωνήσει με το προφίλ Φιλοζωοι Αμαλιαδας ή με το προφίλ jenny alexandropoulou. Ή μέσω email στη διεύθυνση mailbox_jeni@yahoo.gr.  τηλέφωνο 6980296097.Περισσότερες πληροφορίες θα αναρτούμε καθημερινά.  https://www.facebook.com/media/set/?set=a.574590922681254.1073741853.247826842024332&type=3&pnref=story

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου