Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

ΚΑΣΤΡΟ Αλληλεγγύης - Χωρίς Μεσάζοντες ΛΑΜΙΑΣ - Απολογισμός 20ης διάθεσης - Συνέχεια δράσεων

Είκοσι διαθέσεις επιλεγμένων εκλεκτών ελληνικών προϊόντων, κυρίως τοπικών, απευθείας από τους παραγωγούς σε εξαιρετικές τιμές ειδικά για το κίνημα Χωρίς Μεσάζοντες.....

Είκοσι πολλαπλές συλλογές στο ωράριο των διαθέσεων: Φαρμάκων για εθελοντικές δομές υγείας, τηγανέλαιου για ανταλλαγή με είδη δωρεών, πλαστικών καπακιών για το Σύλλογο Παραπληγικών.
Είκοσι δράσεις διανομής τροφίμων και απορρυπαντικών, που δωρήθηκαν από τους παραγωγούς ή προήλθαν από ανταλλαγές τηγανέλαιου: Σε άπορες οικογένειες, στα Ορφανοτροφεία Αρρένων και Θηλέων, στα Οικοτροφεία Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης, στο Σύλλογο Παραπληγικών.
Δύο δράσεις διαρκείας για τη συλλογή σχολικών ειδών στις φθινοπωρινές διαθέσεις και στην πλατεία Ελευθερίας, για άπορους μαθητές, σε συνεργασία με τους συλλόγους εκπαιδευτικών.
Διάθεση 50 δωρεάν εισιτηρίων αλληλεγγύης σε συνεργασία με το Θέατρο του Νέου Κόσμου, το περσινό καλοκαίρι, για την παράσταση «Η Κοιμωμένη ξύπνησε» στην Υπάτη.
Υπερήφανοι για τα έως τώρα επιτεύγματα κοιτάμε μπροστά με πείσμα και θέληση για περισσότερα, συνεχίζοντας για τρίτο χρόνο αυτή την εθελοντική κίνηση. Βασισμένη στην συμμετοχή όσων πιστεύουν ότι η αυτοοργάνωση και η ενεργή παρέμβαση αποτελούν μονόδρομο για ευοίωνο μέλλον.
Την 20η απευθείας διάθεση την πραγματοποιήσαμε το Σάββατο 13 Ιουνίου. Περιλάμβανε τυριά λευκά και κίτρινα, κρεμμύδια, σκόρδα, ρύζι και μέλι. Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και χωρίς καθόλου καθυστερήσεις, αφού σύμφωνα με το πρόγραμμα παρέλαβαν προϊόντα μόνο όσοι είχαν παραγγείλει, με επιτόπου συμπληρώσεις αν ήθελαν.
Ήδη αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα μας η Φόρμα αξιολόγησης για 13/06/2015. Καλούμε όσους προμηθεύτηκαν προϊόντα να καταθέσουν τη γνώμη τους, θεωρώντας την αξιολόγηση φυσική συνέχεια της παραγγελίας τους Επισημαίνουμε ξανά τη σημασία της για τη διατήρηση της ποιότητας και τη διαρκή βελτίωσή μας. Μπορούν όλοι να βλέπουν δημοσιευμένη την γνώμη τους στην αναρτημένη Λίστα αξιολόγησης για 13/06/2015, με απόκρυψη των προσωπικών τους στοιχείων.
Θα εκμεταλλευτούμε το καλοκαίρι για ξεκούραση, για βελτίωση των οργανωτικών μας και για όσες άλλες δράσεις μπορέσουμε. Προγραμματίζοντας ταυτόχρονα την επόμενη απευθείας διάθεση για τον Σεπτέμβριο, με κάποια από τα εξής προϊόντα: Πατάτες, Όσπρια, Αλεύρι, Τυριά, Κρεμμύδια, Σκόρδα, Μέλι.. Θα ανακοινωθεί εγκαίρως, με οριστικές την ημερομηνία και τις προθεσμίες της.
Καλούμε να συμμετέχουν ενεργά όλο και περισσότεροι συμπολίτες στη διοργάνωση των δράσεων, για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε τις υπάρχουσες και να αναπτύξουμε πολύπλευρες νέες. Γι’ αυτό τον σκοπό, είναι μονίμως διαθέσιμη Φόρμα Εγγραφής Εθελοντή-Μέλους στην ιστοσελίδα μας.
Στο www.kastrolamias.gr υπάρχει συνεχής ενημέρωση για τις δράσεις μας, εκεί είναι διαθέσιμη και η ηλεκτρονική Φόρμα Παραγωγού για την κατάθεση προσφορών προϊόντων. Επίσης, το email XMLamias@gmail.com και τα τηλέφωνα 6985603574 & 6906981623, είναι στη διάθεση όλων για εκτενέστερη και άμεση επικοινωνία.
Η Συντονιστική Ομάδα
Ιστοσελίδα                       : www.kastrolamias.gr
Επικοινωνία ηλεκτρονική: XMLamias@gmail.com

Επικοινωνία τηλεφωνική : 6985603574 (Whats Up) & 6906981623 (Free2Go)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου