Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΛΕΚΟΥ . Ι. ΒΑΛΑΣΚΑ τ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ – ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΠΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΣ ΣΤΟ ΒLOG EΠΙΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ κ. ΜΗΤΣΟΥ ΑΔΡΥΜΗ .

Αγαπητέ Πολύδροσε Παρνασσού ,
           
             Διαβάζοντας στην ιστοσελίδα σου στις 23 του μηνός ανάρτηση με θέμα.....
Aπάντηση του Μήτσου Αδρύμη σε Δημοσίευμα Τοπικού blog  αλλά και τα επακολουθήσαντα αυτής σχόλια, θεώρησα χρέος μου να παρέμβω καθ’ ότι τόσο αυτή καθ’ εαυτή η ανάρτηση όσο και τα σχόλια προκλήθηκαν εξ αφορμής ανάρτησης–αφιερώματος στην ιστοσελίδα του Λαογραφικού –Ιστορικού Συλλόγου  της οποίας την επιμέλεια είχα ο ίδιος .
         Ο συντάκτης  αυτής της ανάρτησης  όσο και οι περισσότεροι σχολιαστές, συντονισμένα και ενορχηστρωμένα , εγκαλούν, κατηγορούν και επιπλήττουν εν πολλοίς τον Λαογραφικό – Ιστορικό Σύλλογο ότι αμάρτησε και παρεκκλίνοντας  του Καταστατικού του δημοσίευσε  ένα τέτοιο αφιέρωμα που, κατά την άποψή τους είναι “διχαστικό”  και “ανιστόρητο”.
        Οφείλω λοιπόν , για λόγους πληρέστερης ενημέρωσης όλων αυτών των , δήθεν θεματοφυλάκων των συμφερόντων του Συλλόγου μας αλλά και όσων άλλων συμμερίζονται τις απόψεις τους , να διευκρινίσω κάποια πράγματα και να τους παρακαλέσω όλους, εάν δεν πεισθούν, να αποδώσουν τις όποιες , κατά τη γνώμη τους, ευθύνες  στο πρόσωπό μου και μόνο    ( εγώ το κόκκινο πανί ή μάλλον το μαύρο πρόβατο ) και να αφήσουν τις εύκολες κριτικές και επικρίσεις  προς τον Σύλλογο.                        .                                                                        
Σε αντίθετη περίπτωση εάν συνεχίσουν με το πρόσχημα της δήθεν    άσκησης καλόπιστης κριτικής , εκδήλωσης ενδιαφέροντος και αγωνίας για το μέλλον του Συλλόγου , μάλλον  κακές υπηρεσίες προσφέρουν και άλλους σκοπούς θα θέλουν να εξυπηρετήσουν                                  
    Έτσι λοιπόν,
        Το πρώτο και βασικό που θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι είναι ότι η επωνυμία του Συλλόγου είναι “Λαογραφικός – Ιστορικός Σύλλογος Πολυδρόσου”  και εκ του Καταστατικού του προβλέπεται και οφείλει να ερευνά ,να αναδεικνύει , να παρουσιάζει και να ενημερώνει για Ιστορικά, Θρησκευτικά, Λαογραφικά, Κοινωνικά και λοιπά θέματα με στόχο την ανάπτυξη και καλλιέργεια του πνευματικού , πολιτισμικού και πολιτιστικού επιπέδου των κατοίκων του χωριού μας και της ευρύτερης περιοχής μας . 
         Στα πλαίσια λοιπόν αυτών των δραστηριοτήτων-υποχρεώσεων του ο Σύλλογος αναρτά και προβάλλει κατά καιρούς από την ιστοσελίδα του αφιερώματα και αναφορές Ιστορικού περιεχομένου και μία τέτοια ήταν και η  ανάρτηση στο ιστολόγιο του την 2α Μαϊου , με τίτλο
“ Η Ελλάς εν Σμύρνη” , ως ημέρα μνήμης και επετείου για τη “ Μικρασιατική Εκστρατεία και την Είσοδο των Ελληνικών στρατευμάτων στη Σμύρνη στις 2 Μαϊου 1919”.                          
          Το αφιέρωμα εκείνο όπως διαπιστώνει ο κάθε καλόπιστος επισκέπτης της ιστοσελίδος μας , που μπήκε στον κόπο να το διαβάσει , είναι ένα αφιέρωμα δημοσιευθέν σε άλλον ιστότοπο δανεισθέν από εμένα και μεταφερθέν για ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Συλλόγου μας  ως ιστορική καταγραφή γεγονότων που άλλωστε είναι ιστορικά τεκμηριωμένα και αδιαμφισβήτητα και ως τέτοιο το επέλεξα και ο ίδιος για να το αναδημοσιεύσω.              
Και δεοντολογικά βέβαια είναι ,νομίζω γνωστό ,  ότι αν             χρησιμοποιείς ένα Άρθρο ή ένα κείμενο κάποιου για αναδημοσίευση  είσαι  υποχρεωμένος αφ’ ενός να μην το πετσοκόβεις κατά το δοκούν και επιλεκτικά αλλά να το αναδημοσιεύεις αυτούσιο και αφ’ ετέρου οφείλεις να αναφέρεις τον δημιουργό του και την πηγή που το δημοσίευσε .                                     
Αυτό έπραξα και ο ίδιος αναδημοσιεύοντας το συγκεκριμένο Άρθρο -αφιέρωμα.
      Κατανοώ ασφαλώς τους λόγους και την ευαισθησία τόσο του συντάκτη της ανάρτησης – απάντησης  όσο και των λοιπών σχολιαστών που υπό μορφή “ πύρ ομαδόν ” εξαπέλυσαν τα φαρμακερά των βέλη εναντίον μου εξ αφορμής συγκεκριμένης αναφοράς , στο κείμενο του αφιερώματος , για τις θέσεις και τη στάση που τήρησε συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα σε εκείνη την εκστρατεία.         
      Δεν συμμερίζομαι όμως καθόλου το χαρακτηρισμό του όλου αφιερώματος με τον όρο “ διχαστικό και ανιστόρητο δημοσίευμα”  και τούτο γιατί είναι ένα καλά τεκμηριωμένο και αληθές ιστορικό κείμενο.                                                       

Όσον αφορά τώρα  στην  αναφορά του συντάκτη αυτού του αφιερώματος  για την στάση του συγκεκριμένου πολιτικού κόμματος στην εκστρατεία εκείνη, νομίζω ότι είναι παραδεχτό ακόμη και από το ίδιο αυτό πολιτικό κόμμα ό τι τόσο κατά την προετοιμασία και την  έναρξή της όσο και κατά τη διάρκειά της εκστρατείας το κόμμα αυτό ήταν εναντίον αυτής εξ’ ου και ο ισχυρισμός του, μέχρι και σήμερα , ότι η έκβασή της το δικαίωσε.                                                   
Πού λοιπόν το “διχαστικό” και πού το “ανιστόρητο”  ???
       Αυτά σχετικά με το αφιέρωμα εκείνο και με την εκ του Καταστατικού υποχρέωση του Λαογραφικού – Ιστορικού Συλλόγου να αναρτά στην ιστοσελίδα του θέματα ιστορικού ενδιαφέροντος .
        Και τώρα κάτι τελευταίο προς το συντάκτη, κυρίως, της  ανάρτησης -απάντησης  της 23ης Μαϊου φίλο Μήτσο Αδρύμη .
Φίλε Μήτσο ,
 Γιατί με τόσο οργισμένο ύφος η επιστολή σου ? γιατί τόσοι υπαινιγμοί , χαρακτηρισμοί (τεχνηέντως βέβαια σε τρίτο πρόσωπο ) αλλά και αναφορές στο παρελθόν ? ( κάτι που και ο ίδιος καταδικάζεις όταν μιλάς για παρελθοντολαγνείες και εσχατολογίες ?)                              
 Και εν τέλει, δεν θα μπορούσες χωρίς όλα αυτά “τα διανθήσματα”, να καταθέσεις τις αντιρρήσεις σου, τον αντίλογό σου, τη δική σου αλήθεια, και να καταρρίψεις τα όσα “διχαστικά” και   “ανιστόρητα” κατά τη γνώμη σου αναφέρονται στο αφιέρωμα εκείνο ???                                                  
Αυτή είναι η Ελευθερία, η Δημοκρατία, η δικαιοσύνη, η ισότητα και το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης ???  κατακτήσεις οι οποίες  κερδήθηκαν με τους μεγάλους αγώνες του Λαού ( κατ’ εσέ βέβαια συγκεκριμένου Λαού ) και τον γνησίων πατριωτών και που θα πρέπει εμείς σήμερα να υπερασπιζόμαστε ??? 
        Αυτά τα ολίγα , πάντα φιλικά και πάντα με παρρησία.

                                                          Eυχαριστώ  για τη  φιλοξενία .

14 σχόλια:

  1. ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΕΛΚΥΣΤΙΔΑ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ, ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΑΛΛΑ Κ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ (ΒΑΛΑΣΚΑΣ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ). ΜΟΝΟ ΛΥΠΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΥΤΟΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΥ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΠΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΑΔΗΦΑΓΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗΣ ΕΥΚΟΛΙΑΣ ΠΟΥ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΗΣ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΙ. ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟΣ* ΚΥΡΙΟΙ (?) ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ. ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΟΦΟΤΕΡΟΥΣ.....

    * ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ... Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΕΒΑΣΤΗ ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΑΓΗΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΩΡΑΙΟΣ! ΜΠΡΑΒΟ! ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΟΣ!
    ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΛΙΩΤΗ ΑΔΑΜΑΚΟ ΚΑΙ ΚΑΡΑΘΑΝΟ.
    ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ.
    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ? ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειδικά του αντιδήμαρχου,τόσους ψήφους μάζεψε απο τον Λαογραφικό.Εαν υπήρχε ανιδιοτέλεια θα ηταν κοντά και στους αλλους συλλόγους η'' κάνω λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ Κ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΛΕΕΙ Κ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ....28 Μαΐου 2015 στις 11:44 π.μ.

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΙΣ "ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ" ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΠΙΣΤΟΛΟΓΡΑΦΩΝ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ .... ΚΑΛΑ ΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ Μ...ΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΞ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΞ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΔΥΟ ΒΑΡΚΕΣ? ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΟΜΩΣ ...ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΠΟΛΥ....ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΘΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΑΦΟΥ .....ΔΕΝ ΕΜΑΘΑΝ ΚΑΛΟ ΚΟΛΥΜΠΙ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ ΟΙ ΚΟΛΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΚΟΛΥΜΠΩΝΤΑΣ ΣΕ ΒΡΩΜΙΚΑ ΝΕΡΑ......
    ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΓΑΠΗΤΕ ΒΑΛΑΣΚΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ. ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΙΟΤΕΨΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΜΑΙ Ο 2.31 ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΕΛΚΥΣΤΙΔΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝΙΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΑΚΟΒΟΥΛΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΠΟΥ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΕΙΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΜΟΛΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΒΑΛΑΣΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ. ΣΤΟΝ ΒΑΛΑΣΚΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΩΣ ΜΕΛΟΣ. ΤΟΥ.ΤΟΥΣ ΚΑΛΩ ΔΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 2.31 η 1.55 ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ !!!!!!! ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ!!!
    ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΛΑΣΚΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ???????
    ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕ??????
    ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΣΟΥΒΑΛΑ ΜΕΡΙΑ Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ.
    ΠΟΛΥΔΡΟΣΕ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΕΙΜΑΙ (ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ) ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ.
    ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ,ΟΜΩΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μάλλον θα ήθελες να πεις διελκυστίνδα και όχι διελκυστίδα, που σημαίνει μεταφορικά , έντονος ανταγωνισμός μεταξύ δύο αντιπάλων για την επικράτηση σε κάποιο χώρο.
    Έστω και έτσι αγαπητέ μου αυτοδιαψεύδεσαι υπερασπιζόμενος την μία πλευρά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 2.31 7.13 12.35 1.55 KAI 2.3O ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΥΤΟΣ ! ΣΤΟ ΞΑΝΑΒΑΖΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ...ΧΩΝΕΨΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ .

    """ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ....28 Μαΐου 2015 - 11:44 π.μ.

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΙΣ "ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ" ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΠΙΣΤΟΛΟΓΡΑΦΩΝ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ .... ΚΑΛΑ ΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ Μ...ΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΞ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΞ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΔΥΟ ΒΑΡΚΕΣ? ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΟΜΩΣ ...ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΠΟΛΥ....ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΘΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΑΦΟΥ .....ΔΕΝ ΕΜΑΘΑΝ ΚΑΛΟ ΚΟΛΥΜΠΙ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ ΟΙ ΚΟΛΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΚΟΛΥΜΠΩΝΤΑΣ ΣΕ ΒΡΩΜΙΚΑ ΝΕΡΑ......
    ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΝ?"""
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΝΕΡΑ ΠΟΥ ΤΣΑΛΑΒΟΥΤΑΣ....ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειμαι ο 12:35 και οχι ολοι οι υπολοιποι που αναφερεις,λυπαμαι που σε απογοητευσα. οταν λοιπον θα βγανεις δημοσια και θα λες κατι για καποιον να φροντιζεις να εισαι σιγουρος και να εχεις αποδειξεις (κατι το οποιο μου φαινεται δυσκολο γιατι μονο αν παρακολουθεις παρανομα ξενους υπολογιστες η οικιες μπορεις να εχεις τετοιες αποδειξεις και να ξερεις ποιος γραφει ποτε και απο που) και να προσεχεις τι λες για βρωμικα νερα κλπ, γιατι μου φαινονται σαν απειλες η οχι; ξανασκεψου λοιπον αυτα που ειπες αν θες!

      Διαγραφή
  13. Νομίζω πως εδώ πρέπει να σταματήσουν τα σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή