Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Σάββατο 23 Μαΐου 2015

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΥ ΑΔΡΥΜΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΠΙΚΟΥ BLOG

Αγαπητέ Λ.Ι.Σ.
Διαβάζοντας στην ιστοσελίδα σου αναδημοσιευμένο άρθρο με τίτλο  
΄΄Εν Σμύρνη΄΄,
θεώρησα υποχρέωσή μου να σου γράψω......

Γιατί άραγε έχεις ανάγκη ή ανέχεσαι τέτοια διχαστικά, ανιστόρητα και υποβουλιμαία δημοσιεύματα που κρύβουν την πραγματική αλήθεια, με παρελθοντολαγνείες και εσχατολογικές κρίσεις;
Από το καταστατικό της δημιουργίας σου, σκοπός είναι η συμμετοχή όλων των συγχωριανών μας στις εκδηλώσεις σου.
Έτσι δικαιώνεται και δικαιολογείται η ύπαρξή σου.
Σίγουρα δεν έχεις σκοπό την προβολή της κουλτούρας των ΄΄επιβητόρων της εξουσίας΄΄ του δόγματος ΄΄Ελλάς  Ελλήνων Χριστιανών΄΄ και το ΄΄ για όλα  οι κομμουνιστές φταίνε ΄΄.
Υπάρχουν αρκετοί συγχωριανοί μας που έχουν ρήγματα στο στήθος τους απ’ τα δόρατα των Λακεδαιμονίων.
Δεν θέλω να ξέρω τους ανθρώπους που θέλουν να φαίνονται υπέρμαχοι της Ιστορίας χωρίς τα αληθινά  της ερείσματα.
Διαφαίνεται ένας εγωκεντρισμός που παραμορφώνει την αλήθεια και αναπόφευκτα φλυαρούν με τη μοναξιά τους.
Φυσικά δεν είχα την απαίτηση από τους ΄΄ αλάργα νυχτωμένους΄΄ για αντικειμενική παρουσία των ευθυνών μιας μεγάλης εθνικής καταστροφής για την οποία εξ’ ολοκλήρου ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ.
Δεν έχω την απαίτηση γιατί πρέπει να δικαιολογήσουν την μέχρι τώρα πορεία τους και την ψήφο τους.
Δεν έχω την απαίτηση γιατί πρέπει να δικαιολογήσουν την μέχρι τώρα απουσία τους απ’ τους μεγάλους αγώνες του Λαού για Ελευθερία, Δημοκρατία, δικαιοσύνη, ισότητα.
Δεν έχω την απαίτηση γιατί αν παρουσίαζαν τα ιστορικά γεγονότα όπως έγιναν θα έπρεπε να αυτοδικαστούνε και να καταδικαστούνε για τις επιλογές και τις συμμαχίες τους.
Ένα μονάχα έχω να τους πω.
Μάταια περιμένουν να ζωντανέψουν τα ψάρια στο τηγάνι της Βάβως και
Ας μην περιμένουν τη δεύτερη παρουσία, γιατί ένας αληθινός Θεός δεν πρόκειται να ξανακάνει το ίδιο λάθος και να ξαναστείλει το γυιο του στη γή να τον ξανασταυρώσουν.
Φιλικότατα
Μήτσος Αδρύμης


Υ.Γ. Εάν πράγματι σας ενδιαφέρει η αλήθεια για το τι έγινε στη μικρασία μπορώ να σας χορηγήσω κείμενό μου με τίτλο ΄΄ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ΄΄, το οποίο  μελλοντικά προτίθεμαι να δημοσιεύσω.

12 σχόλια:

  1. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΙΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ 'Εν Σμυρνη'. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΙΟΠΑΛΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΗΘΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ,ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΩΡΑΙΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΛΙΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΑΓΟΣ ΤΗΝ ΦΤΕΡΗΝ ΕΣΕΙΕ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ...23 Μαΐου 2015 στις 1:18 μ.μ.

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ?
    ΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣΟΥ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ? ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΡΥΒΟΥΝΙ?
    ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ....ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ " ΤΑΣ ΕΠΑΙΝΟΥΣ" ΜΑΛΛΟΝ......
    ΜΠΛΕΞΑΤΕ ΠΑΝΤΩΣ ...ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΜΠΛΕΞΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ.....

    ".ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΜΕΝ"

    ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ?? ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ Η ΦΡΑΣΗ ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ..ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΝΩΣΤΕ ΑΓΝΩΣΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ,ΟΧΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ. ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΕΔΩΣΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ,ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΜΠΛΕΞΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ...! ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ.....

      Διαγραφή
  3. ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ - ΤΗ ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΗΓΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΟΛΥΔΡΟΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ 12.42 ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΣ, ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΣ ΕΚΟΨΕΣ ΤΑ ΑΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ Η ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ.

      Διαγραφή
  4. ΟΙ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ --ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ--,ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΨΗΛΑ?ΜΟΛΙΣ ΗΡΘΑΝ ΕΔΩ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΝ ΣΑΝ ΖΩΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ "ΜΑΚΑΚΕΣ"...
    Ο ΛΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΑ ΕΝΕΡΓΟΝΤΑΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΟΥ ΑΔΡΥΜΗ ΣΑΝ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΜΥΡΝΗ ΤΟΥ ΚΟΥ ΒΑΛΑΣΚΑ .ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ.
    ΣΟΥ ΛΕΝΕ .. ΒΑΛΤΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΧΟΡΤΑΤΟ.
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΔΡΥΜΗ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΑΝ ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ(ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΤΩΡΑ ΜΑΚΡΟΣΥΡΤΑ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΟΥ "ΕΝ ΣΜΥΡΝΗ" ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ..) ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ"ΛΟΓΟΚΡΙΤΕΣ" ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ...ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΧΩΝΙΑΣΑΜΕ....
    ΚΥΡΙΟΙ ....ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΕΞ ΕΠΙΤΗΔΕΣ.....
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΜΗΝ ΣΠΕΡΝΕΤΕ ΑΝΕΜΟΥΣ.....

    ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΕΒΑΣΤΗ. ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ!

      Διαγραφή
  6. ρε 1:43 μιλα Ελληνικα δεν καταλαβαινουμε τι λες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ.
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Η ΜΕΙΛ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΗΛΑΔΗ 8.37 ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ¨ Η ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΗ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΑΝ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΑ Η ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΚΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ.
    ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ ΜΕ ΣΕΝΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΤΟΥΝ ΟΛΑ.
    ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΟΝΑΜΕ ΤΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ.
    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ .Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΕΩΣ. ΣΥΜΦΩΝΕΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ? ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ? ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΣ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΛΙΣ ΑΠ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΑ ΜΕΛΗ. ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΡΩΤΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΛΙΣ?
    ΤΕΛΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ. ΕΣΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ?

    Σ.Β

    ΑπάντησηΔιαγραφή