Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Μάρδας: Η γυναίκα μου με απείλησε με διαζύγιο...

«Από τότε που γίναμε κυβέρνηση δεν έχω διακινήσει ούτε ένα ευρώ στο εξωτερικό»

Νέες εξηγήσεις για το δημοσίευμα που τον θέλει να είναι ο αναπληρωτής υπουργός που έβγαλε 80.000 ευρώ στο εξωτερικό έδωσε ο Δημήτρης Μάρδας.....

«Όταν το άκουσε αυτό η σύζυγός μου με απείλησε με διαζύγιο» είπε αστειευόμενος ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας, στον Real FM.

«Στο Λουξεμβούργο δεν έχω λογαριασμό. 80.000 ευρώ δεν έχω βγάλει ποτέ στη ζωή μου. Από τότε που γίναμε κυβέρνηση δεν έχω διακινήσει ούτε ένα ευρώ στο εξωτερικό» τόνισε ο κ. Μάρδας διαψεύδοντας κατηγορηματικά τα εν λόγω δημοσιεύματα.

«Εγώ θα ζητήσω από τον δημοσιογράφο της "Θεσσαλονίκης" να μου στείλει το χαρτί που έχει στα χέρια του και αν δεν μου το στείλει από μόνος του θα το πάρω δικαστικά» σημείωσε, ενώ σε ό,τι αφορά τις κινήσεις στις οποίες θα προχωρήσει από εδώ και στο εξής, επεσήμανε ότι: «Θα στείλω ηλεκτρονικά στον κ. Σακελλαρίδη όλο το πόθεν έσχες μου, που έτσι κι αλλιώς έχει κατατεθεί στη Βουλή με ημερομηνία 27/4 και τελευταίες μετακινήσεις στις 23 ή 24/4, όπου εκεί φαίνονται τα πάντα. Επίσης έχω κάνει φωτοαντίγραφα για τον Πρωθυπουργό και τον κ. Σακελλαρίδη όλους τους λογαριασμούς μου και έχω ζητήσει από την τράπεζα μία βεβαίωση, η οποία να λέει ότι ούτε αμοιβαία αγόρασα, ούτε μετρητά μετέφερα…».

Ο κ. Μάρδας σημείωσε ότι σε προγενέστερο χρόνο έβγαλε στο εξωτερικό ένα ποσό της τάξεως των 30.000 - 40.000 ευρώ για να χρηματοδοτήσει τις σπουδές της κόρης του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου