Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Το «Ταξίδι προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» επισκέπτεται το Αγρίνιο, την Πρέβεζα και τη Λιβαδειά

Έχοντας ολοκληρώσει μια διαδρομή ενός έτους και λαμβάνοντας υπόψη τη μεγάλη ανταπόκριση του κοινού στις εκδηλώσεις του, το καλλιτεχνικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ταξίδι προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος».....
 συνεχίζεται και επεκτείνεται εκτός Αττικής, μεταφέροντας το μήνυμα του ΚΠΙΣΝ σε επιπλέον 23 πόλεις ανά την Ελλάδα.


Επόμενοι σταθμοί του προγράμματος είναι το Αγρίνιο, η Πρέβεζα και η Λιβαδειά,  όπου οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις του προγράμματος. Ειδικότερα, οι κάτοικοι των παραπάνω πόλεων θα παρακολουθήσουν τηνπαράσταση της «Όπερας της Βαλίτσας» από την Εθνική Λυρική Σκηνή (ΕΛΣ), με την «Κάρμεν» του Ζωρζ Μπιζέ. Παράλληλα, το ίδιο διάστημα, τα παιδιά θα μπορούν να συμμετάσχουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Συλλέγω εμπειρίες», το οποίο διοργανώνεται στις τοπικές δημόσιες/δημοτικές βιβλιοθήκες. Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που δίνει στα παιδιά τη δυνατότητα να ανακαλύψουν πως η κατανόηση ενός πολιτιστικού γεγονότος εξαρτάται από τον πλούτο των εμπειριών μέσα από τις οποίες θα το προσεγγίσεις (μπορείτε να δείτε της Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς το σχετικό πρόγραμμα εδώ http://liblivadia.wikidot.com/news:228).

Επισυνάπτεται Δελτίο Τύπου με περισσότερες πληροφορίες, αρχείο με αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις του προγράμματος «Ταξίδι προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», καθώς και σχετικό φωτογραφικό υλικό.
Επίσης, βίντεο σχετικά με την «Όπερας της Βαλίτσας», μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο:
Τέλος, βίντεο σχετικά με το πρόγραμμα «Ταξίδι προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου