Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Μεγάλα τα προβλήματα στην Πολύδροσο Κατεστραμμένο το γήπεδο, χωρίς γιατρό το ιατρείο, ρημάζει ερμητικά κλειστό το Γυμνάσιο

Εγκαταλελειμμένοι από Πολιτεία και δήμο Δελφών αισθάνονται οι κάτοικοι της Πολυδρόσου, αφού το ιατρείο τους λειτουργεί παροδικά και αυτό με την προσπάθεια του προέδρου του χωριού, το γήπεδο καταστράφηκε, το Γυμνάσιο ρημάζει κλειστό και το έργο της ανάπλασης διακόπηκε για άλλη μια φορά.....




«Φιδοφωλιά» το γήπεδο το πάλε ποτέ καμάρι του Πολυδρόσου, το γήπεδο που στοίχησε περί τις 150.000 ευρώ, έχει γίνει η καλύτερη φιδοφωλιά και ο χλοτάπητας έχει μετατραπεί σε αυτοφυή παρασιτική βλάστηση.
Κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν το γεγονός και υποστηρίζουν ότι από την ποδοσφαιρική σεζόν 2013-2014 που δεν συμμετείχε ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ Πολυδρόσου στο πρωτάθλημα λόγω οικονομικών προβλημάτων το γήπεδο εγκαταλείφθηκε στην τύχη του, με αποτέλεσα να καταστραφεί.


«Δεν το χρησιμοποιούσε μόνο ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ, πολλοί από εμάς, αλλά και οι νέοι μας αθλούνται, περπατούν τρέχουν στο γήπεδο. Στις φωτογραφίες που σας έδωσα φαίνεται ότι η άγρια βλάστηση φτάνει το 1,5 μέτρο ύψος. Κανένας μας δεν τολμάει να μπει, ειδικά τώρα που ξύπνησαν τα φίδια», λέει ενεργός πολίτης της περιοχής, τα στοιχεία του οποίου είναι στη διάθεση της εφημερίδας.
Ο πρόεδρος της περιοχής Αργύρης Μουλαράς υποστήριξε ότι τα τελευταία χρόνια η όποια συντήρηση γινόταν από την ομάδα του ΔΙΑΓΟΡΑ και με δικά τους έξοδα, αλλά και κόπο. «Ο ανάδοχος που έχει αναλάβει τη συντήρηση των γηπέδων του δήμου Δελφών στην περίπτωση του γηπέδου μας δεν έδωσε τη δέουσα σημασία», λέει ο κ. Μουλαράς.

Επιπλέον ο Πρόεδρος τονίζει ότι γίνεται προσπάθεια να κατεβεί στο πρωτάθλημα 2015-2016 ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ, ο οποίος όπως λέει είναι ενεργητική ομάδα, αλλά πρέπει να συντηρηθεί το γήπεδο.
 «Ήδη είναι πολύ αργά.
Το γήπεδο χρειάζεται ανακατασκευή», υποστηρίζει.



Παροδικά λειτουργεί το Αγροτικό Ιατρείο.

 Το πανέμορφο πέτρινο κτίριο της φωτογραφίας είναι το αγροτικό ιατρείο της Πολυδρόσου, όπου αποτελεί ένα ακόμη «θύμα» των μνημονίων και μένει χωρίς γιατρό να θυμίζει «περασμένα μεγαλεία».
Το τελευταίο διάστημα με προσωπική προσπάθεια του
κ. Μουλαρά, ο οποίος απευθυνόμενος στο Κέντρο Υγείας Ιτέας, όπου υπάγεται διοικητικά το ιατρείο κατάφερε να πάρει άδεια να έρχεται γιατρός από το Κέντρο Υγείας Αμφίκλειας και το Αγροτικό
Ιατρείο Τιθορέας. 

Τουλάχιστον με την παρουσία του γιατρού «μια τόσο» εξασφαλίζουν οι κάτοικοι της περιοχής τη συνταγογράφηση των φαρμάκων τους.
Ερμητικά κλειστό το Γυμνάσιο που στοίχισε 160.000 ε να επισκευαστεί .
Ποιος δεν θυμάται το Γυμνάσιο της  Πολυδρόσου, το οποίο χρηματοδοτήθηκε με περίπου 160.000 ευρώ από τον ΟΣΚ και την επόμενη χρονιά έκλεισε. 

Το Γυμνάσιο μέχρι σήμερα, αν και ανακατασκεύαστηκε με χρήματα όλων μας, παραμένει κλειστό. Ακόμη δεν έχει καθοριστεί ο τρόπος που θα αξιοποιηθεί, αν και γίνονται διάφορες συζητήσεις προς αυτή την κατεύθυνση.
 Για την τοπική κοινωνία το συγκεκριμένο κτίριο αποτελεί την πιο τρανταχτή πρόκληση της κρατικής αναλγησίας.


Έργο με δόσεις Τον εκνευρισμό των ντόπιων, αλλά και το χλευασμό των επισκεπτών έχει κερδίσει επάξια το έργο των αναπλάσεων που προχωράνε με βήμα σημειωτόν. 
Το έργο ξεκινά, σταματά η χρηματοδότηση και σταματάει. 
Τώρα έχει σχεδόν τελειώσει, καθώς έχουν μπει τα τσιμέντα, ο ηλεκτροφωτισμός και μένει η πλακόστρωση, ενώ οι πλάκες έχουν ήδη αγοραστεί. Οι κάτοικοι της Πολυδρόσσου, λένε με πικρό χαμόγελο, ότι αν ποτέ ολοκληρωθεί, απλώς δεν θα το πιστεύουν.
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

21 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΧΕΙ ΛΥΣΗ Ο ΥΠΕΡΡΡΡΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΤΕ12 Μαΐου 2015 στις 2:38 μ.μ.


    ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΛΕΝΕ ΛΕΝΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΡΟΛΕΣ ..ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΗΜΕΝΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ? ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ? Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙ ΑΥΤΑ. ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑΝΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝΕ .ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝΕ..

    Κ. Γ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ
    ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ
    ΣΟΥΒΑΛΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ Η ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΩΝ
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ .ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΝΤΙΔ…… ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΑΥΤΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ Ο ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΣ .

    ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΥΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΓΙΑΥΤΟ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ, ΕΝΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΙΩ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ??ΔΗΜΑΡΧΕΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ..

      Διαγραφή
  5. Όπως ακριβώς το περιγράφει το άρθρο. Φιδοφωλια! Όχι μονο το γήπεδο αλλά και η παρεουλα που ειχε από κοντά τους εμπνευστές των γραφόμενων. Και τσιμπάνε κάποιοι και βγάζουν τις "Καλές" τους κριτικές λες και τα γράφει "Η Καθημερινή"!!! Φτάνει πια τόσο μιζέρια... ξύδι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΓΚΡΙΝΙΑ,ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΠΙΚΟ ΑΡΧΟΝΤΑ! ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ; ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΑΝΑΣΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Η ΝΔ,ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΔΗΜΑΡ. ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΠΟΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ,ΠΟΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΑΡΥΡΘΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,ΠΟΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ...! ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 Η 70 ΕΥΡΩ (ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΝΗΣΙΑ) ΜΕ ΚΑΡΤΑ,ΔΗΛΑΔΗ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ......ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΣΙΠΑΚΙΑ (ΔΗΛΑΔΗ ΧΑΡΑΓΜΑ). ΚΑΛΟΣ ΤΑ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ! Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ! ΟΣΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΟΝΙΑΖΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΘΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΞΕΝΑ ΚΟΡΑΚΙΑ!

      Διαγραφή
  6. Εάν έχω καταλάβει καλά, ο κύριος ή η κυρία που γράφει το σχόλιο στις 6.14, υπερασπιζόμενος τον κ. Αντιδήμαρχο θα ήθελε να μην υπάρχουν ενημερωτικά τοπικά μέσα για να μην γίνεται κριτική στους τοπικούς άρχοντες.
    Θα τον παρακαλούσα όμως να ρωτήσει τον κ. Αντιδήμαρχο κάθε πότε έκανε κριτική ( και καλώς την έκανε) μέσα από την Ώρα της Φωκίδας, τον τοπικό ΄΄Παρνασσό΄΄, τον περιφερειακό ΄΄Παρνασσό΄΄ , με φειγ-βολάν στην τότε τοπική αρχή.
    Τότε επιτρεπόταν η κριτική;
    Και κάτι ακόμα.
    Με τόση κακία που εκδηλώνουν κάποιοι για κάποιους που σχολιάζουν ή κάνουν κριτική σε θέματα που είναι κοινά και μας αφορούν όλους, το ξύδι δεν αρκεί.
    Δυστυχώς κάποιος στήριξε και τώρα λυπάμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χμμ καλο θα ηταν ολοι απο το χωριο να κοιταξουμε τα λαθη που εχουμε κανει ειτε αυτο ειναι μ την μορφη ψηφου ειτε και με τις κακολογιες απο εδω και απο εκει.... μια φταιει ο ενας μια φταιει ο αλλος...φτανει πια ..ΕΛΕΟΣ...ολοι μας φταιμε αυτο ειναι το μονο σιγουρο..και απο το να καθομαστε εδω και να κραζουμε τον εναν και τον αλλον καλυτερα θα βελτιωσουμε τους εαυτους σας αυτο θα ηταν το καλυτεροοο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝ.....

      Διαγραφή
  8. ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ 3,02/12ης ΜΑΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ
    ,ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ?
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
    Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μιας λοιπον και δεν καταλαβες καλα να σου διευκρινήσω λοιπον οτι παραπανω δεν υποστηριζω κανεναν πολιτικο η αντιδημαρχο.Κατακρινω ξεκαθαρα ομως τον τροπο που λειτουργουν ορισμενα ''Μεσα Ενημερωσης'' στη Φωκιδα.Πισω απο τον δημοσιογραφικο θώκο ο καθείς μπορει να λειτουργει ως φερέφωνο ? Με ποιες προυποθεσεις ? Εσυ μολις ανεφερες οτι στο παρελθον ο αντιδημαρχος χρησημοποιησε τον ιδιο τροπο να και το ιδιο μεσο για κατι αντιστοιχο. Αυτο εσυ το λες Δημοκρατια? Διαβασε λοιπον και αλλα γραφομενα τους να καταλαβεις τι σημαινει κριτικη και κακια.Και θα κρινει ποιος ? Ολα οσα περιγραφονται τα προκαλεσε ο ερχομος ενος? Ο αναμάρτητος πρώτος το λιθο... άντε να γελασουμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημερα ας μας δωσει τα φωτα του ο διαχειριστης του blog ως προεδρος του δημοτικου συμβουλιου που διετελεσε.
    Υπαρχει τροπος πχ με υπογραφες οι κατοικοι να ζητησουν ενημερωση απο τους τοπικους και δημοτικους αρχοντες η αλλος αφου οι ιδιοι δεν φαινονται διατεθειμενοι να προκαλεσουν μια συγκεντρωση των κατοικων. Πρεπει να γινει μια αρχη
    να αναδειχθουν τα προβληματα να ιεραρχηθουν και σιγα σιγα να αρχισουν να λυνονται. Ειναι κριμα ενα χωριο σαν
    το δικο μας να εχει αυτη τη τυχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΗ.....ΣΟΥΒΑΛΑ13 Μαΐου 2015 στις 8:39 π.μ.

    ΠΟΛΥΔΡΟΣΕ ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΝΟΝΤΑΙ ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ Π... ΔΕΣ ΚΑΙ ΥΨΗΛΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ..ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΣΙΑ ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ...ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΗΔΕΝ ! ...ΕΙΔΕΣ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΥΡΕΨΕ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ? ΕΧΟΥΝ ΠΑΧΥΤΕΡΗ ΦΥΛΩΣΙΑ ..ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ..ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ... ..ΤΟ 68 ΜΕ ΤΟ 73 ΤΟΣΟ ΔΕΝ ΑΠΕΧΕΙ ? 73 ???? ΖΗΣΕ .... ΜΑΗ ΜΟΥ ΝΑ ΦΑΣ ΤΡΙΦΥΛΙ ...
    ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ή ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ..ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ?
    ΑΥΤΟΙ ? ΠΟΤΕ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ?
    ΑΛΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΛΙ ΣΤΗΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΑΛΛΑ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΗΣ ΣΟΥΒΑΛΑ.

    Σ.Β

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΡΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ!!?!:::...!

      Διαγραφή
  12. Σκέτη Βαρεμάραααααααααααααα ούτε μια σοβαρή αντιπαράθεση δε μπορούμε να κάνουμε σ'αυτό το χωριό.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αλλα και προεδρο που βγαλαμε...ωχχχ αλιμονο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασε τον προεδρο είναι ο μόνος που δίνει αγώνα για το χωριό μας

      Διαγραφή
    2. ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ ΠΑΝΤΑ...........

      Διαγραφή
  14. ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ Ω ΣΥΧΩΡΙΑΝΟΙ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ......ΜΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ;;;;; ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΔΕΙΞΑΤΕ ;;; ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ! .ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ . ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή