Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

agiathimia.com, ο ανανεωμένος ιστότοπος της Αγίας Ευθυμίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών είναι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει τον ανανεωμένο ιστότοπο του Συλλόγου και της Αγίας Ευθυμίας .....
(agiathimia.com). Φιλοδοξούμε ο ανανεωμένος ιστότοπός μας να είναι εύχρηστος, χρήσιμος, φιλικός, δυναμικός, με συνεχή ενημέρωση.

Στις διάφορες ενότητες μπορείτε να βρείτε στοιχεία για την Αγία Ευθυμία και τον Σύλλογο Αγιοευθυμιωτών, τα νέα από τον τόπο μας και την ευρύτερη περιοχή, τις εκδηλώσεις μας, τα φύλλα των ΑΓΙΑΘΥΜΙΩΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ και άλλες εκδόσεις σε ηλεκτρονική μορφή, πολλές όμορφες φωτογραφίες του τόπου μας από το σήμερα και το παρελθόν, παραδοσιακά τραγούδια αλλά και επιλεγμένα βίντεο που μας αφορούν. Επίσης, σημαντικά άρθρα για τον Σύλλογο και την Αγία Ευθυμία αλλά και μικρές αγγελίες για να διευκολύνουμε τις αγοραπωλησίες στο χωριό μας. Φυσικά με ένα κλικ μπορείτε να δείτε τον καιρό της Αγίας Ευθυμίας, να πάτε στο facebook του Συλλόγου και σε άλλους τοπικούς ιστότοπους αλλά και να δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Όλες οι ενότητες είναι ακόμη σε αρχικό στάδιο και θα υπάρξουν προσθήκες στη θεματολογία αλλά και εμπλουτισμός των ήδη υπαρχουσών κατηγοριών. Ο ιστότοπός μας είναι δυναμικός και μπορούν να προστεθούν πολλά ακόμη ούτως ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των επισκεπτών του. Για να τον βελτιώσουμε χρειαζόμαστε και τη δική σας γνώμη. Μην διστάσετε να μας την πείτε επιλέγοντας την ενότητα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ή απευθείας στο νέο μας e-mail: info@agiathimia.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου