Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα Δευτέρα 4-5-2015

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα βόρεια περιμένουμε τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2015.....

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 27 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 15 έως 28 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 9 έως 26 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 15 έως 25 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 16 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, με εξαίρεση το Ανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά στα νοτιοανατολικά ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.
meteo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου