Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα Σάββατο 2-5-2015

Πάνω Σουβάλα - Φωτο Χ. Κεφαλούδης
Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες, κυρίως στα δυτικά και βόρεια περιμένουμε το Σάββατο 2 Μαΐου 2015.....

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 22 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 14 έως 26 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 8 έως 21 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στη Δυτική Πελοπόννησο η μέγιστη θα φτάσει τους 24-25 βαθμούς), 14 έως 21 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 23 βαθμούς στην Κρήτη, 15 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο από νοτιοδυτικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές-νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στον Κορινθιακό από δυτικές διευθύνσεις ισχυροί 6 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις βαθμιαία πυκνότερες περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ και στο Σαρωνικό μετά το απόγευμα από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ.
Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου