Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

ΚΑΣΤΡΟ Αλληλεγγύης - Χωρίς Μεσάζοντες ΛΑΜΙΑΣ - Απολογισμός 19ης διάθεσης - Συνέχεια δράσεων

Πραγματοποιήσαμε με επιτυχία το Σάββατο 9 Μαΐου τη 19η απευθείας διάθεση προϊόντων. Περιλάμβανε.....
 πατάτες, φασόλια, ρεβίθια, γίγαντες Καστοριάς, ξηρούς καρπούς, απορρυπαντικά και χαρτικά, όλα επιλεγμένα προϊόντα σε εξαιρετικές τιμές ειδικά για το κίνημα Χωρίς Μεσάζοντες.
Συνεχίστηκαν οι καθιερωμένες συλλογές φαρμάκων για εθελοντικές δομές υγείας, τηγανέλαιου για ανταλλαγή με προϊόντα προς δωρεά και πλαστικών καπακιών για τον Σύλλογο Παραπληγικών.
Παρά το ότι η συμμετοχή εθελοντών δεν ήταν η αναμενόμενη και οριακά επαρκούσε, αισιοδοξούμε για τη συνέχεια ελπίζοντας σε εντονότερες προσπάθειες.
Ήταν η τρίτη στη σειρά διάθεση που παρέλαβαν προϊόντα μόνο όσοι είχαν παραγγείλει  Και αυτή ολοκληρώθηκε χωρίς καθυστερήσεις, επιβεβαιώνοντας ξανά τη σημασία του προγραμματισμού που καθιερώσαμε μόνο με προπαραγγελίες, δεχόμενοι επιτόπου συμπληρώσεις μόνο από όσους έχουν παραγγείλει. Ακόμη κάποιοι λίγοι επιμένουν να παραβλέπουν τη διαδικασία, ας προσαρμοστούν.
Μέχρι την επόμενη διάθεση, θα υπάρχει στην ιστοσελίδα μας η Φόρμα Αξιολόγησης για τη 19η διάθεση. Καλούμε όσους προμηθεύτηκαν προϊόντα να καταθέσουν τη γνώμη τους, θεωρώντας την αξιολόγηση φυσική συνέχεια της παραγγελίας τους Είναι πολύτιμη συμβολή για τη διατήρηση υψηλής ποιότητας και τη διαρκή βελτίωση της Κίνησης. Ας το εφαρμόζουμε όλο και περισσότεροι.
Συνεχίζουμε προγραμματίζοντας την επόμενη απευθείας διάθεση για το Σάββατο 13 Ιουνίου, που θα περιλαμβάνει κάποια από τα εξής προϊόντα: Πατάτες, Τυριά, Ρύζι, Κρεμμύδια, Σκόρδα, Μέλι. Θα ανακοινωθεί εγκαίρως, με αναμενόμενη περίοδο παραγγελιών από 27 Μαΐου έως 10 Ιουνίου.
Καλούμε να συμμετέχουν ενεργά όλο και περισσότεροι συμπολίτες στη διοργάνωση των δράσεων, για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε τις υπάρχουσες και να αναπτύξουμε πολύπλευρες νέες. Γι’ αυτό τον σκοπό, είναι μονίμως διαθέσιμη Φόρμα Εγγραφής Εθελοντή-Μέλους στην ιστοσελίδα μας.
Στο www.kastrolamias.gr υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την κίνηση, εκεί είναι διαθέσιμη και η ηλεκτρονική Φόρμα Παραγωγού για την κατάθεση προσφορών προϊόντων. Επίσης, το email XMLamias@gmail.com και τα τηλέφωνα 6985603574 & 6906981623, είναι στη διάθεση όλων για εκτενέστερη και άμεση επικοινωνία.
Η Συντονιστική Ομάδα
Ιστοσελίδα                       : www.kastrolamias.gr
Επικοινωνία ηλεκτρονική: XMLamias@gmail.com

Επικοινωνία τηλεφωνική : 6985603574 (Whats Up) & 6906981623 (Free2Go)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου