Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ: Η ενεργοποίηση των πολιτών είναι η μόνη εγγύηση για κάποια λύση.

Σε μια ακόμη κίνηση με σκοπό να επανέλθει σε 24ωρη λειτουργία το ΚΥ Ιτέας προέβη η «Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης».....
σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας και εκπροσώπους τοπικών συλλόγων.
Η Πρωτοβουλία μετά από παρέμβαση που είχε στις 15/4/2015 στους τοπικούς εκπροσώπους της ΔΕ Ιτέας, σχετικά με την δραματική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα Κέντρα Υγείας, καθώς και το Νοσοκομείο, αποφασίστηκε από κοινού, την επομένη 16/4/2015, να γίνει αναλυτική ενημέρωση όλων των εκπροσώπων φορέων και συλλόγων της πόλης από τους ίδιους τους εργαζόμενους γιατρούς, ώστε όλοι να αντιληφθούν το μέγεθος του προβλήματος και να αναζητηθούν οι πλέον κατάλληλες ενέργειες αντιμετώπισης του.
Πράγματι χθες Πέμπτη το βράδυ στο Δημαρχείο της πόλης παρουσία του Αντιδημάρχου Ιτέας κ. Παναγιωτόπουλου, της προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Δελφών κ. Πιλάλα, του Περιφερειακού συμβούλου Φωκίδος κ. Αγγελέτου, του προέδρου του τοπικού συμβουλίου Ιτέας κ. Γουώρθ και άλλων εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και εκπροσώπων τοπικών συλλόγων, έγινε αναλυτική ενημέρωση από τον γιατρό του Κ.Υ κ. Βασ. Γουβαλάρη.
Ακολούθησε διεξοδική συζήτηση, κατατέθηκαν πολύ συγκεκριμένες προτάσεις και δρομολογήθηκαν ενέργειες σε διάφορα επίπεδα οι οποίες μπορούν να εξασφαλίσουν, έστω και οριακά, την λειτουργία του Κέντρου Υγείας συγχρόνως με καλλίτερη λειτουργία του νοσοκομείου.
Η ενεργοποίηση των πολιτών και η συνεχής πίεση σε κάθε κατεύθυνση είναι η μόνη εγγύηση για κάποια λύση.
petrosdiver.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου