Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Η επιστροφή της ΕΡΤ...

Στους τηλεοπτικούς δέκτες της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού θα επιστρέψει από τον Ιούνιο το σήμα και το πρόγραμμα της ΕΡΤ.....
Σχεδόν δυο χρόνια μετά το 'μαύρο' που έπεσε στο σήμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης στις 11 Ιουνίου 2013, ο...
φορέας της ΔΤ οδηγείται σε παύση λειτουργίας, προκειμένου να επανασυσταθεί η γνωστή σε όλους ΕΡΤ.

Πρόκειται για μία από τις πλέον συμβολικές προεκλογικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης. Ενώ η επανασύσταση της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης είναι η πρώτη ουσιαστική κίνηση της κυβέρνησης στην κατεύθυνση της αναδιαμόρφωσης του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου. 

Σύμφωνα με το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε χθες βράδυ από τη Βουλή και προβλέπει την επανασύσταση της ΕΡΤ, ο δημόσιος τηλεοπτικός φορέας θα επαναλειτουργήσει σε πλήρη ανάπτυξη, με μουσικά σύνολα, διαδικτυακούς ιστότοπους και οπτικοακουστικό αρχείο, ενώ στον ενιαίο φορέα μπορούν να ενταχθούν το σύνολο των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών (εθνικών και περιφερειακών) που λειτουργούσαν την 11η Ιουνίου 2013 (ΕΤ1, ΝΕΤ, ΕΤ3).

Η ΕΡΤ θα έχει όλα τα διαθέσιμα τεχνικά μέσα (αναλογικά, ψηφιακά, δορυφορικά, διαδικτυακά κα.) για την εκπομπή της σε όλη την ελληνική επικράτεια αλλά και το δορυφορικό της κανάλι, την ERT World για τον απόδημο Ελληνισμό ανά την υφήλιο ενώ θα διαθέτει και θα παρέχει με ψηφιακό τρόπο στο κοινό το οπτικοακουστικό αρχείο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. 
Διαβάστε περισσότερα εδώ...
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου