Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου, σύμφωνα με το Εορτολόγιο, γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα ....Ανοιχτό το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού....

Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Νέα παρέμβαση Ομπάμα για την Ελλάδα - ΒΙΝΤΕΟ

Νέα παρέμβαση για την Ελλάδα, την ελληνική οικονομία καθώς και την πορεία των διαπραγματεύσεων έκανε ο Μπάρακ Ομπάμα κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου .....
με τον Ιταλό Πρωθυπουργό Ματέο Ρέντσι στην Ουάσινγκτον.
Η Ελλάδα χρειάζεται να ξεκινήσει τις μεταρρυθμίσεις, ειδικά στο φορολογικό σύστημα τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ. 
"Ο Ματέο έχει δίκιο. Η Ελλάδα πρέπει να κάνει μεταρρυθμισεις, να συλλέξει φόρους, να μειώσει τη γραφειοκρατία. Πρέπει να έχει πιο ευέλικτη αγορά εργασίας" είπε χαρακτηριστικά ο Μπάρακ Ομπάμα.
Ο Αμερικανός πρόεδρος υπενθύμισε ότι είχε καλέσει τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα να δείξει στον ελληνικό λαό ότι "υπάρχει ελπίδα" και ότι η χώρα μπορεί "να επιστρέψει στην ανάπτυξη".
"Στηρίζουμε κάποιον βαθμό ευελιξίας στον τρόπο με τον οποίο κινείστε, όμως θα πρέπει να δείξετε στους πιστωτές και σε αυτούς που στηρίζουν το χρηματοοικονομικό σας σύστημα ότι προσπαθείτε να βοηθήσετε τον εαυτό σας και αυτό απαιτεί το είδος των δύσκολων αποφάσεων που αρχίζει να λαμβάνει ο Ματέο (Ρέντσι)", πρόσθεσε ο Μπαράκ Ομπάμα.
Απευθυνόμενος στους εταίρους της Ελλάδας είπε πως πρέπει να δείξουν ελπίδα στον ελληνικό λαό και όχι να κοιτούν μόνο πως θα στραγγαλίσουν τη χώρα. 
Δείτε το βίντεο του MEGA

enikos.gr

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑΤΙ Ο ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ-ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ 'ΟΜΠΑΜΑ' ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 'ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ'; ΕΧΕΙ 'ΣΦΑΞΕΙ' ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΕΣ! ΓΙΑΤΙ ΚΟΒΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ; ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ 11.000.000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ; ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ; ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΟΡΓΙΑΣΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή