Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα Κυριακή 26-4-2015


Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με παροδικά αυξημένες νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας ....
στα ηπειρωτικά και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε την Κυριακή 26 Απριλίου 2015.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 22 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 6 έως 23 βαθμούς στην Ήπειρο και στην Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 25 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 11 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, ενώ στη Βόρεια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 24 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και τοπικά μέτριοι 5 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο θα επικρατήσουν μέτριοι έως ισχυροί ανατολικοί άνεμοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.
Καλό καιρό, με παροδικά αυξημένες νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 22 με 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.
Παροδικές αυξημένες νεφώσεις περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου