Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Η πρόγνωση του καιρού για την Κυριακή 19-4-2015

Λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν δίνοντας σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως σε ορεινά τμήματα,.... και πτώση της θερμοκρασίας στα κεντρικά και βόρεια, περιμένουμε την Κυριακή 19 Απριλίου 2015.....
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 18 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 8 έως 20 στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 23 βαθμούς στην Ήπειρο και στην Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 24 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από15 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, και τοπικά στα βόρεια πελάγη σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ και τοπικά στα βόρεια πελάγη μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ.
Τοπικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα παροδικής βροχής ή καταιγίδας μετά το μεσημέρι, κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 5 μποφόρ, και τοπικά στα ανατολικά ισχυροί 6 μποφόρ.
Λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν, με πιθανότητα παροδικής βροχής ή καταιγίδας μετά το μεσημέρι, κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι, 4 με 5 μποφόρ.
meteo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου