Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Η πρόγνωση του καιρού για την Τρίτη 14-4-2015

Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν δίνοντας παροδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε την Τρίτη του Πάσχα 14 Απριλίου 2015.......

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 20 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 7 έως 22 στη Βόρεια Ελλάδα και στην Ήπειρο, από 7 έως 24 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 8 έως 26 στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο και από 9 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, 3 με 5 μποφόρ, αλλά σταδιακά στα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους μέτριους έως ισχυρούς, ενισχυόμενοι μέχρι το βράδυ κατά τόπους σε σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις, 7 με 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.
Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν με αυξημένη πιθανότητα παροδικής βροχής ή καταιγίδας, περιμένουμε την Τρίτη του Πάσχα στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.
Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν με μικρή πιθανότητα βροχής ή καταιγίδας κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε την Τρίτη του Πάσχα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί, ενισχυόμενοι μετά το μεσημέρι σε σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.
meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου