Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

H πρόγνωση του καιρού για την Πέμπτη 26-3-2015

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικά ισχυρά φαινόμενα από το μεσημέρι και μετά, αλλά και σταδιακή σημαντική ενίσχυση των ανέμων, περιμένουμε την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015.....
Οι ατμοσφαιρικές συνθήκες θα διατηρηθούν ευνοϊκές για τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική, κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και νότια.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 8 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 5 έως 11στη Βόρεια Ελλάδα, 8 έως 12 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 22 στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 10 έως 15 βαθμούς στα υπόλοιπα ανατολικά ηπειρωτικά και από 11 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, αλλά στη Βόρεια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 24 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, αλλά σταδιακά στα νότια, κεντρικά και ανατολικά πελάγη θα ενισχυθούν σημαντικά σε θυελλώδεις και τοπικά πολύ θυελλώδεις 8 με 9 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, αλλά στα νότια πελάγη και στην έξοδο του Πατραϊκού θα ενισχυθούν γρήγορα σε θυελλώδεις και τοπικά πολύ θυελλώδεις 8 με 9 μποφόρ.
Βροχές και παροδικές καταιγίδες, με πιθανότητα για τοπικά έντονα φαινόμενα, και βελτίωση το βράδυ, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ και βαθμιαία τοπικά στα ανοικτά θυελλώδεις 8 μποφόρ.
Νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες με βροχές, πιθανότητα παροδικής καταιγίδας, και τοπικά έντονα φαινόμενα κυρίως στα δυτικά, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ.
meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου