Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ: Νέος Ιός αυτή τη στιγμή στο Facebook

Διαβάστε την ανακοίνωση: "Ένας νέος ιός κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο Facebook... με τη μορφή ενός «ιδιωτικού βίντεο» και μπορεί πολύ εύκολα να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα ασφαλείας στους χρήστες......


Αν βλέπετε στο timeline σας τους φίλους σας στο Facebook να ποστάρουν διάφορα private video πρέπει να αποφύγετε να τα ανοίξετε.

Ο ιός κρύβεται στο υποτιθέμενο video και αν το κάποιος το ανοίξει, αμέσως μεταδίδεται στον υπολογιστή.

Επίσης, μπορεί να έρθει και μέσω e-mail γι αυτό αν ο χρήστης δει ένα σχετικό μήνυμα στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο, απλώς να το σβήσει χωρίς να κλικάρει και να το ανοίξει.

Σε περίπτωση που κάποιος πέσει θύμα του του ιού, το πρώτο που θα πρέπει να κάνει είναι να αλλάξει τους κωδικούς πρόσβασης στο Facebook, καθώς και να κάνει εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης όλων των browsers του υπολογιστή του.

Με εκτίμηση,
Audax Cybersecurity


Λίγα λόγια εμάς και την Audax Cybersecurity!

Η Audax Cybersecurity, είναι εταιρεία παροχής υπηρεσιών πληροφορικής με κύριο αντικείμενο την προσφορά καινοτόμων υπηρεσιών Ασφάλειας Πληροφοριακών Συστημάτων (Ασφάλεια Πληροφοριών και Δικτύων – Information Security Services).

Στόχος της Audax Cybersecurity είναι οι υπηρεσίες της να επιτρέψουν στους πελάτες της να αξιοποιήσουν όλες τις δυνατότητες που δίνει στην εποχή μας η πληροφορική και η διαδικτύωση για άμεση επικοινωνία με στελέχη, πελάτες και προμηθευτές, για γρήγορη επέκταση σε νέες παγκοσμιοποιημένες αγορές και για προσφορά νέων/καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, χωρίς να διακινδυνεύουν στο ελάχιστο την ασφάλεια των συναλλαγών τους και τη φήμη τους.

Η εξειδίκευση, η συνεχής επιμόρφωση και η αφοσίωση των στελεχών μας, σε συνδυασμό με το σεβασμό προς τον πελάτη και τις ιδιαίτερες ανάγκες του, εγγυώνται την εξεύρεση των πιο αξιόπιστων λύσεων σε ζητήματα ασφάλειας δικτύων και εξασφαλίζουν τη μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας των εταιρειών που μας εμπιστεύονται.

Η εγγυημένη ασφάλεια των πληροφοριακών συστημάτων σε συνδυασμό με τον ύψιστο βαθμό κατάρτισης έχει ταυτιστεί με την επωνυμία Audax Cybersecurity.

Η αρμονική συνεργασία, ο επαγγελματισμός και η υπευθυνότητα όλων όσων δουλεύουν υπό τη στέγη της αντικατοπτρίζονται καθαρά στην αρτιότητα των υπηρεσιών που παρέχει η Audax Cybersecurity καθώς και στη ραγδαία ανάπτυξή της.

Με εκτίμηση,
Κασίμης Θεοφάνης
CEO Audax Cybersecurity"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου