Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Τα events που θα φιλοξενηθούν στο ΧΚ Παρνασσού το Σαββατοκύριακο!


Για το Σαββατοκύριακο 28-29/3  στα Κελάρια:....


SkiandSnbTest2014-15Με διοργανωτές το περιοδικό SKImag και το ΧΚΠ. Στο τεστ θα συμμετάσχουν οι μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου: Arbor, Atomic, Blizzard, Dalbello, Elan, Faction, Head, Rossignol, Salomon, Tecnica& Völkl. Κάθε χιονοδρόμος θα μπορεί να δοκιμάσει δωρεάν όλα τα νέα μοντέλα της αγοράς και να βρει αυτό που του ταιριάζει καλύτερα.

Πανελλήνιος Αγώνας Παμπαίδων και Πανκορασίδων(γεννημένων το 2003) στην πίστα Ερμής Νο11.  Για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής χιονοδρομίας, αγόρια και κορίτσια της κατηγορίας παμπαίδων – πανκορασίδων (γεννημένα το 2003) συμμετέχουν στον Πανελλήνιο Αγώνα κατάβασης που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο 28 & 29 Μαρτίου στο Χιονοδρομικό Παρνασσού. Ελάτε στο βουνό να χειροκροτήσουμε και να ενθαρρύνουμε τους μικρούς αθλητές στην πρώτη, μεγάλη προσπάθειά τους!
Η συμμετοχή των παιδιών αναμένεται μεγάλη, καθώς έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή περισσότερα από 100 παιδιά από όλα τα ενεργά Σωματεία της Ελλάδας, τα οποία θα βρεθούν στον Παρνασσό πλαισιωμένα από 80 προπονητές και στελέχη. Σύμφωνα με τις καιρικές προβλέψεις, θα τελεστούν δύο αγώνες: Σάββατο 28 Μαρτίου 2015: Αγώνας Γιγαντιαίας Τεχνικής Κατάβασης το Σάββατο και Κυριακή 29 Μαρτίου 2015: COMBI– Αγώνας Συνδυασμού Γιγαντιαίας Τεχνικής Κατάβασης και Τεχνικής Κατάβασης).

Πανελλήνιοι αγώνες boarder crossμε snowboard 28.3.2015 και πανελλήνιος αγώνας ski cross με χιονοπέδιλα 29.3.2015 στον ίδιο ειδικά διαμορφωμένο στίβο στην πίστα Βάκχος 2β. (Διοργανωτές σύλλογοι ΕΧΟΣ Λιβαδειάς – ΕΟΣ Πειραιά).

Η εκδήλωση "1st SnowJam Weekend@Snowpark Parnassos" αναβάλλεται με πρωτοβουλία TSPORTS  (λόγω αμφίβολων καιρικών συνθηκών) για το επόμενο ΣΚ 4-5.4.2015. (βλ συν. Τελικό Δελτίο τύπου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου