Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Αντιμέτωποι με πρωτοφενές κύμα εγκληματικότητας βρίσκονται οι κάτοικοι της Δεσφίνας και των Άσπρων Σπιτιών

-Κλοπή δύο αυτοκινήτων και διάρρηξη δέκα σπιτιών το Σαββατοκύριακο 22/03/2015 που πέρασε - Το ίδιο και στα Άσπρα Σπίτια

Αντιμέτωποι με πρωτοφενές κύμα εγκληματικότητας βρίσκονται οι κάτοικοι της Δεσφίνας και των Άσπρων Σπιτιών, καθώς τις πρωϊνές ώρες του Σαββάτου και της Κυριακής, άγνωστοι διαρρήκτες εισέβαλαν σε κατοικίες, κλέβοντας διάφορα αντικείμενα αξίας καθώς και από δύο αυτοκίνητα σε κάθε πόλη.
Συγκεκριμένα τις πρωϊνές ώρες Σαββάτου προς Κυριακή (ώρα 2.45-4.45 ) διαρρήκτες άνοιξαν δέκα (10) σπίτια στη ΔΕΣΦΙΝΑ και αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα αξίας (laptop,η/υ,τηλεοράσεις κ.α ).
 Επίσης έκλεψαν και δύο αυτοκίνητα, 
το ένα μάρκας ΤΟΥΟΤΑ YARIS KOKKINO MEH 4674 
και το άλλοΤΟΥΟΤΑ HILUX 4*4 MAYΡΟ AMA 8891. 
(Τα στοιχεία των πινακίδων κοινοποιούνται από τους ιδιοκτήτες τους , σε περίπτωση που κάποιος πολίτης τα αναγνωρίσει)
 
Το επόμενο ξημέρωμα Κυριακή προς Δευτέρα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο άγνωστοί έκλεψαν δύο αυτοκίνητα και διέρρηξαν δέκα κατοικίες στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας αντίστοιχα.
Οι κάτοικοι των δύο πόλεων πλέον είναι με το όπλο στο χέρι, καθώς θεωρούν πως είναι εκτεθιμένοι σε αυτό το πρωτοφανές κύμα εγκληματικότητας, και είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν από μόνοι τους τις περιουσίες τους
Τέσσερις νέες διαρρήξεις σε κατοικίες σημειώθηκαν χθες τα ξημερώματα στη Δεσφίνα, μάλλον από την ίδια σπείρα που έδρασε και το Σαββατοκύριακο.
 
Μάλιστα στην μία οικία οι δράστες ακινητοποίησαν το ζευγάρι που κοιμόταν, με σπρέι και έτσι είχε όλη την άνεση να αποσπάσει χρυσαφικά και ηλεκτρονικές συσκευές από την οικία τους.
Οι κάτοικοι ειδοποίησαν άμεσα την αστυνομία, οι οποίοι τους βεβαίωσαν πως εκείνη τη στιγμή έκαναν περιπολίες στη Δεσφίνα, χωρίς ωστόσο να αντιληφθούν κάτι ή να καταδιώξουν τους δράστες, οι οποίοι και διέφυγαν.
Το φαινόμενο πλέον έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, είναι πρωτόγνωρο για την περιοχή και πρέπει να λυφθούν άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα.
Περιμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας για το φαινόμενο αυτό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου