Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Γενική πρόγνωση καιρού για Κυριακή 22-3-2015

Λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά από τα δυτικά θα πυκνώσουν δίνοντας πρόσκαιρες βροχές στις περισσότερες περιοχές της χώρας και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινότερα ηπειρωτικά τμήματα,....
περιμένουμε την Κυριακή 22 Μαρτίου 2015. Νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 8 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από -2 έως 15 στη Βόρεια Ελλάδα, από 3 έως 14 βαθμούς στην Ήπειρο, από -2 έως 12 στην Κεντρική, από 5 έως 16 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 5 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, αλλά στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 5 μποφόρ και τοπικά στα νότια πελάγη ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ και στα ανοικτά θυελλώδεις 8 μποφόρ, ενώ αργά το βράδυ τοπικά ενδέχεται να ενισχυθούν σε πολύ θυελλώδεις 9 μποφόρ.
Λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν δίνοντας πρόσκαιρες βροχές, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι σχεδόν μέτριοι.
Λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν δίνοντας πρόσκαιρες βροχές, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου