Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Γενική πρόγνωση καιρού για Σάββατο 14-3-2015

Βροχές και καταιγίδες στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στα βόρεια και ανατολικά τμήματα του Αιγαίου,....
χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης και βελτιωμένο καιρό στην υπόλοιπη χώρα, περιμένουμε το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 8 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 0 έως 9 στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 15 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα και στην Ήπειρο, από 5 έως 16 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 8 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, αλλά στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις, 6 με 7 μποφόρ και τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ, με σταδιακή μικρή εξασθένηση και στο υπόλοιπο Αιγαίο δυτικοί βορειοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις, 6 με 7 μποφόρ, με σταδιακή μικρή εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι, 5 μποφόρ, και το πρωί τοπικά στα νότια ισχυροί 6 μποφόρ.
Πολύ καλές καιρικές συνθήκες, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ.
Νεφώσεις, πυκνότερες τις πρωινές ώρες οπότε ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 9 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικοί μέτριοι και μετά το μεσημέρι μεταβλητοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.
meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου