Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Πέθανε στα 127 - Γνώρισε τον Πάντσο Βίλα...

ΒΙΝΤΕΟ...
Σε ηλικία 127 ετών απεβίωσε μια γυναίκα σε επαρχία του δυτικού Μεξικού, όπως επιβεβαίωσε κυβερνητική υπηρεσία η οποία επαλήθευσε και την ηλικία της γηραιάς αυτής Μεξικανής.......


Η Λεάντρα Μπερέσα γεννήθηκε στα...

βόρεια σύνορα της πολιτείας Ταμαουλίπας στις 31 Αυγούστου του 1887 και πέθανε το πρωί της Πέμπτης στο σπίτι της στην πόλη Ζαποπαν στη δυτική πολιτεία Γιαλίσκο.

Η Μπερέσα δεν έχει συμπεριληφθεί στις λίστες των πιο ηλικιωμένων στον κόσμο επειδή δεν είχε επίσημα έγγραφα, όπως είπαν οι κυβερνητικές υπηρεσίες του Μεξικού.

Η επίσημη αιτία του θανάτου της δεν έγινε γνωστή, όμως ο εγγονός της, ένας 70χρονος άντρας, είπε ότι απλά σταμάτησε να αναπνέει, έχοντας αναπτύξει προβλήματα στους πνεύμονες της πριν από λίγους μήνες.

Είπε ότι η γιαγιά του συνήθιζε να λέει ιστορίες για τη Μεξικανική Επανάσταση, η οποία ξεκίνησε το 1910.«Συνάντησε τον Πάντσο Βίλα», είπε ο εγγονός, της Μπερέσα, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.


Ο επικεφαλής του μητροπολιτικού κέντρου για τους ηλικιωμένους στην πόλη όπου πέθανε η 127 ετών γυναίκα είπε ότι η Μπεράσα είχε πέντε παιδιά, που είχαν όλα πεθάνει, και έως το 2011, είχε αποκτήσει 161 απογόνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου